Dnes

Táto mamička prezradila svoj jednoduchý trik, s ktorým jej zelenina vydrží v chladničke až mesiac. Ušetríte, a všetko, čo potrebujete, je pohár a trochu vody!

Rakovinové bunky sa chránia pred vírusmi zápalom, zistili vedci v novej štúdii. Toto je 10 rizikových faktorov rakoviny skrytých v našej životospráve!

Zdravotná sestra a ďalšie bojovníčky z prvej línie nahradili celebrity na obálke ikonického módneho časopisu!

Rušia sa nákupné hodiny pre seniorov, nové pravidlá pre nosenie rúšok, reštaurácie, obchody aj hranice. Ďalšia vlna uvoľnených opatrení k nám dorazí už zajtra!

Princ William priznal úzkosť pri verejných prejavoch a prezradil svoj trik, ako ju prekonať! 7 príznakov úzkosti, ktoré by ste rozhodne mali poznať

Prezidentka Zuzana Čaputová pozýva darcov krvi, aby prišli darovať krv priamo do Prezidentského paláca! 10 odpovedí na najčastejšie otázky o darovaní krvi

Českí vedci otestovali novú vakcínu proti borelióze, mala 100%-nú účinnosť. Týchto 10 príznakov boreliózy neignorujte!

Depresiou trpí na Slovensku každý pätnásty človek! 5 mýtov o depresii, ktorým neverte + užitočné linky prvej pomoci a online poradní

7 známych osobností, ktoré otvorene prehovorili o svojom boji s rakovinou! Ako sa dá znížiť riziko vzniku rakoviny podľa odborníkov?

Vedci identifikovali „gén štíhlosti“! Prečo môžu niektorí ľudia jesť toľko, koľko chcú, a stále zostanú štíhli?

Domáca izolácia e-karanténa je spustená pre Android! Postup, ako používať aplikáciu a všetko, čo potrebujete vedieť, ak chcete povinnú karanténu tráviť doma

Antikoncepcia ovplyvňuje hladiny “hormónu lásky”, tvrdí nová štúdia vedcov. 6 faktov o antikoncepcii, ktorá vás zaručene prekvapia!

Platia nové pravidlá pre nosenie rúšok! Pozrite si, ako nosenie rúšok pomohlo nášmu mentálnemu zdraviu

Alergiou trpí na Slovensku približne každý desiaty človek! Čo robiť, aby sa z alergie nestala astma a aký je medzi nimi rozdiel?

Nepribudol žiadny nový prípad COVID-19, čo všetko sa od zajtra na Slovensku znovu otvorí?

Nadmerné pitie kávy môže spôsobiť nepríjemné ochorenia, odhalila nová štúdia. Viete, koľko šálok kávy denne odporúčajú odborníci?

Depresia u tehotných žien ovplyvňuje starnutie mozgu detí, zistila česká neurovedkyňa. Príznaky depresie sú bežné až u 40% tehotných žien!

Tisíce zdravotníkov v prvej línii pravdepodobne liečili pacientov, a pritom boli infikovaní COVID-19!