Zeleninovo-mäsová zmes na opečené bagetky
- 200 g kuracích pŕs
- 2 PL olivového oleja
- 2 kusy papriky (zelená, červená)
- 4 strúčiky cesnaku
- 1 cibuľu
- 1 pór
- 2-3 PL kečupu
- 100 g syru na strúhanie
- podľa chuti: sójová omáčka, čili papričky, korenie a soľ
Postup
Kuracie prsia nakrájame na rezance, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, čili papričky a necháme 3- 4 hodiny odstáť. Potom mäso prudko opečieme na oleji a vyberieme. Cibuľu, papriku a pór podusíme. Nakoniec pridáme opečené kuracie mäso, dochutíme soľou a kečupom. Servírujeme na opečených bagetkách, prípadne na opečenom chlebe. Vhodné ako predjedlo, prípadne ako malé popoludňajšie občerstvenie.