Grilovaný oštiepok
Palma.sk | Zdroj: súkr.archív
Suroviny (na 4 porcie):
-
2 údené pološtiepky
-
1 hlávka šalátu
-
3 stredne veľké paradajky
-
1 žltá paprika
-
½ červenej papriky
-
1 cibuľa
-
4 PL olivového oleja
-
soľ
-
čierne mleté korenie
Postup:
Pološtiepky jemne pokvapkáme olivovým olejom, zabalíme do alobalu a krátko grilujeme. Stačí, keď sa syr dôkladne prehreje, inak by sa mohol roztopiť.
Hlávkový šalát umyjeme, natrháme na väčšie kúsky. Papriku a paradajky nakrájame na kúsky, cibuľu na polmesiačiky. Zeleninu zmiešame so šalátom a pred podávaním ochutíme trochou olivového oleja, soľou a korením.
Vyskúšajte tiež: