Štedrý rošt
Suroviny:
- Bravčovina, Hovädzina, Kuracina, Slaninka
- Horčica
- Kečup
- soľ
- vegeta
- olej
- sójová omáčka
- vorchestrová omáča
- cesnak
- bazalka
- grilovacie korenie
Postup:
Do veľkej mysy naložíme rôzne druhy mäsa k tomu pridáme všetky suroviny zakryjeme a necháme odležať 2 hodinky následne vyberáme z marinády a grilujeme priamo na grile alebo to môžeme aj zabaliť do alobalu a ugrilovať uzatvorené vtedy si mäso zachová aj šťavu a keď grilujem uzavreté tak na vrch masy poukladáme ešte plátky cibuľky a tak to uzavreté grilujeme.
Príloha:
Prílohu podávame z lístkového cesta upečené štvorce, a to tak že lístkové cesto len rozvaľkáme, nakrájame na štvorce a potrieme v oleji. Rozmiešané korenie na pizzu s cesnakom a kečupom a troškou soli. Na záver ešte cesto potrieme vajíčkom a posypeme rozdrvenou razcou a upečieme na plechu.