Ako dlho trvá zbaviť sa mykózy?

Pred pár mesiacmi sa mi na pokožke chrbta, medzi lopatkami objavili bledé fľaky. Boli mierne vypuklé, ako podliate, ale necítila som ich. Bola som u kožného lekára a povedal mi že je to mykóza. Predpísal mi krém Batrafen, ktorým si natieram chrbát vždy pred spaním na umytú a vysušenú pokožku. Tiež som mala dvakrát kúpeľ, do ktorého som si dala prášok s obsahom síry. Fľaky už nie sú podliate, no stále sú tam aj keď možno trošku menšie. Liečim to už asi mesiac. Prosím Vás čo s tým mám ešte robiť? Zmizne to?? Vraj sa na to nemám v lete vôbec opalovať a chcem sa toho už konečne zbaviť...

Otázka

Ako dlho trvá zbaviť sa mykózy?

Odpoveď

Ak Vam lekar povedal, ze je to mykoza, tak s najvacsou pravdepodobnostou neklamal, to co Vam odporucil treba pouzivat a ak Vam lekar poveda, ze to zmizne, tak to urcite zmizne.
Ak Vam povedal, ze sa nemate ani opalovat, tak sa pre istotu vystavujte slnku co najmenej, mesiac je podla mna kratka doba na to, aby to celkom zmizlo, bunkova cesta trva priblizne 25-45 dni, podla veku a Vam musi tato bunkova cesta prejst najmenej 3x, aby sa celkom opravila informacia v z materskych buniek na dcerske a zlepsil sa tak stav pokozky, preto budte trpezliva a vyckajte minimalne 3 mesiace, urcite to zmizne.