uz niekoľko mesiacov kašlem suchým dusivým kašlom,zvykne ma bolieť hrdlo,občas mám nádchu,často mi zachrípne hlas.stačí ked sa trochu namáham a uz môj stav zhoršuje.bol som vyšetreny u nos.-krč.-ušného aj u pneumatologa,ale nepomohlo to.bral som tri druhy

Otázka

uz niekoľko mesiacov kašlem suchým dusivým kašlom,zvykne ma bolieť hrdlo,občas mám nádchu,často mi zachrípne hlas.stačí ked sa trochu namáham a uz môj stav zhoršuje.bol som vyšetreny u nos.-krč.-ušného aj u pneumatologa,ale nepomohlo to.bral som tri druhy antibitík v priebehu niekolkých mesiacov a aj dalšie lieky.o aké ochorenie by mohlo ísť a čo odporučate?dakujem za odpoved.

Odpoveď

prepacte oneskorenu odpoved, bol som odcestovany. Moja rada znie: navstivte pneumologa aj ORL specialistu, ale inych, nez ste boli doteraz. Zamyslite sa tiez, ci nie je nieco, napr. vo Vasom pracovnom alebo domacom prostredi, co by Vás mohlo drazdit na kasel. P.S. Inak dufam, ze nafajcite ako tovarensky komin? Ak ano, potom beriem moju horeuvedenu radu spat a predpokladam, ze viete, co mate robit.