Mam chlamydie pneumo.A74 v hodnotach IgA6.3000 IgG 3.000 moj vek je 27r. Chcem sa spytat> 1, stal sa mi spontanny pneumothoraxl.sin.pulm.l.sin.Mohli to spozobit chlamydie? Kazdy doktor mi povedal nieco ine.. 2, mam uz 13tyzdnov teplotu 37-37.9 v dosle

Otázka

Mam chlamydie pneumo.A74 v hodnotach IgA6.3000 IgG 3.000 moj vek je 27r. Chcem sa spytat> 1, stal sa mi spontanny pneumothoraxl.sin.pulm.l.sin.Mohli to spozobit chlamydie? Kazdy doktor mi povedal nieco ine.. 2, mam uz 13tyzdnov teplotu 37-37.9 v dosledku tejto diagnozy.Ani po antibiot.: Azatril 5baleni, Sumaned 2 balenia,Doxyhexal 6 dni infuzne18 dni tableta sa mi stav nezlepsil skor naopak.Co mam robit?

Odpoveď

Tazko povedat. Pravdepodobne najvacsi podiel mala na vzniku spontanneho pneumotoraxu vrodena menejcennost tkaniva v nejakom malom useku pluc. Ak Vam pluca napadla chlamydiova infekcia, tak zapalove zmeny, ktore takato infekcia vyvolala, mohli prispiet k vzniku pneumotoraxu. Ovsem toto je len spekultivna uvaha. Pokial ide o pricinu Vasich subfebrilit (zvysenej teploty) treba azda hladat pricinu inde, nez v chlamydiovej infekcii. Ak sa inak telesne aj dusevne citite dobre a jediny Vas problem je mierne zvysena telesna teplota, tak si to skuste chvilu nevsimat a zit beznym zivotom.