Dobrý deň. Moja doktorka mi dala urobit testy na chlamýdie pneumoniae. IgA mi vyšlo hraničná pozitivita a IgG mi vyšlo pozitívne. Teraz mi dala lieky na 3 týždne Medofloxine 200. Vravela, že ked mám tieto chlamýdie tak pravdepodobne mám aj chlamýdie ako p

Otázka

Dobrý deň. Moja doktorka mi dala urobit testy na chlamýdie pneumoniae. IgA mi vyšlo hraničná pozitivita a IgG mi vyšlo pozitívne. Teraz mi dala lieky na 3 týždne Medofloxine 200. Vravela, že ked mám tieto chlamýdie tak pravdepodobne mám aj chlamýdie ako pohlavnú chorobu. Hoci som už z nej bola vyliecena a partner tak isto. Jemu ale doktor poradil, že si ma kupiť liek Sumamed 4 tbl. a vraj je po probleme. Preto nerozumiem prečo ja mam brat lieky az 3 tyzdne. A vdaka tomu, ze antibiotika jem ako cukriky (mala som anginu pred 2tyzdnami a užívala som Klacid) mam neustale mykozu. Nemyslíte ze by aj mne uplne stacil Sumamed? Dakujem za odpoveď.

Odpoveď

Ak je povodcom Vasich tazkosti chlamydia, potom trojtyzdnova liecba Medfloxinom sa mi javi ako podstatne ucinenjsia, nez 4dnova liecba Sumamedom.