Prosim o radu mam 16 ročného syna a strašne samu potia ruky /dlane/ a nohy , ale nohy a ruky ma stále studené. Velmi sa osypal na tvary ma akné bol u kožnej lekarky ta mu redpísala Zineryt , a nejaku robenú masť bola prekvapená , že ma studené spotené dla

Otázka

Prosim o radu mam 16 ročného syna a strašne samu potia ruky /dlane/ a nohy , ale nohy a ruky ma stále studené. Velmi sa osypal na tvary ma akné bol u kožnej lekarky ta mu redpísala Zineryt , a nejaku robenú masť bola prekvapená , že ma studené spotené dlane, a nohy ale nič nam neporadila.Prosím Vás o radu mame isť na nejaké špecialné vyšetrenie poradte nám s pozdravom IVAN.

Odpoveď

ufff ... ťažká rada. Dobrá správa je, že z týchto problémov s najväčšou pravdepodobnosťou vyrastie. Čítal som na túto tému už viacero rád, ale pripadali mi dosť obskurné. Ja by som skúsil šport (dlhšie behy, cklistiku, beh na bežkách, otužovanie) a keď mu prejde akné, tak by som skúsil aj saunu (kým má ale akné čerstvé, tak nech do sauny nechodí, vyrážka by sa mohla chlapcovi viac zapáliť a zhoršiť).