MAL SOM NADCHU.PRESIEL SOM LIECBU AZATRILOM.PO 2 TYZDNOCH,SA TO VRATILO AJ TEPL.DO 39.VYBRAL SOM DUOMOX.KASEL,TEPLOTY DO 37.5 NEPRESLI.BOL SOM NA RTG+SPUTUM=BOLO VPORIADKU.TERAZ BERIEM SUPRAX A MIFLONID.SUPRAX ,ALE UZ DALSIU KRABICKU ASI 8 DEN.STALE MAM V

Otázka

MAL SOM NADCHU.PRESIEL SOM LIECBU AZATRILOM.PO 2 TYZDNOCH,SA TO VRATILO AJ TEPL.DO 39.VYBRAL SOM DUOMOX.KASEL,TEPLOTY DO 37.5 NEPRESLI.BOL SOM NA RTG+SPUTUM=BOLO VPORIADKU.TERAZ BERIEM SUPRAX A MIFLONID.SUPRAX ,ALE UZ DALSIU KRABICKU ASI 8 DEN.STALE MAM VECER 37.2 A OBCAS KASLEM A AJ VYKASLIVAM PRIESV.HLIEN.VRAJ BUDE NASLEDOVAT BRONCHOSKOPIA.MUSI BYT?PRIP.AKA LIECBA?

Odpoveď

Ak sa uz citite zdravy a len obcas vykasliavate priesvitne sputum a vecer mate TT do 37.5 st C (co je mimochodom vo vecernych hodinach uplne NORMALNA telesna teplota), a ak rtg nalez bol v poriadku, tak by som - vychadzajuc z Vami poskytnutych udajov - na bronchoskopii netrval. Ak ste ale fajciar, tak ta bronbchoskopia by bola vhodna aj v takomto pripade (cert nespi!!!). Ak som Vam zle porozumel a Vase dychacie tazkosti pretrvavaju, tak na bronchoskopiu radsej chodte.