chcela by som sa spýtať na jeden problém,ktorý sa mi stáva.niekedy mám pocit,že sa nemožem nadýchnuť do plných pľúc,cítim také obmedzenie,ktoré mi viac nedovoli nadýchnut sa úplne.inokedy som sa v noci zrazu silno nadýchnem,akoby som sa zabudla nadýchnuť.

Otázka

chcela by som sa spýtať na jeden problém,ktorý sa mi stáva.niekedy mám pocit,že sa nemožem nadýchnuť do plných pľúc,cítim také obmedzenie,ktoré mi viac nedovoli nadýchnut sa úplne.inokedy som sa v noci zrazu silno nadýchnem,akoby som sa zabudla nadýchnuť.Znie to asi divne,ale neviem si to vysvetliť,prečo sa mi to stávalo.Prvý krát ked sa mi to stalo,tak som si myslela že je to nejaký vedľajší účinok anikoncepcie,ale doktorka mi to vyvrátila no antikoncepciu mi vysadila.Na žiadne vyšetrenie ma neposlala.Asi tomu neprikladala doležitosť,ale aj tak by som chcela vedieť čím by to mohlo byť.Doktorka mi vlastne nepovedala nič,čo to može byť,čo to nie je.proste žiadne riešenie.

Odpoveď

s antikoncepciou to pravdepodobne nesuvisi a ak, tak len do tej miery, ze hormonalny posun, ktory navodzuje antikoncepcia, ovplyvnil vasu psychiku. Problemy, ktore ste opisali, su totiy zvycajne psychickeho povodu. Skuste sportovat, menej kavy, ak fajcite tak prestante a dozicte si o pol hodiny viac spanku ako si bezne dozicite