Mám momentálne problém s dcérou. Inhaluje Flixotide125,auerius sirup užíva raz do dňa. Od včera kašle hrozne. Sucho, už má aj teplotu cez 38.Už neviem ako jej pomocť. Na pneumológiu sa dostaneme až zajtra. Neviem, či jej môžem dať ešte dithiaden, alebo fe

Otázka

Mám momentálne problém s dcérou. Inhaluje Flixotide125,auerius sirup užíva raz do dňa. Od včera kašle hrozne. Sucho, už má aj teplotu cez 38.Už neviem ako jej pomocť. Na pneumológiu sa dostaneme až zajtra. Neviem, či jej môžem dať ešte dithiaden, alebo fenistil, nejaký sirup od kašľa, tabletku. Kto vie, nech mi niečo poradí.

Odpoveď

mohli ste aspon napisat, kolko rokov ma vasa dcera pripadne aku ma hmotnost. Chcete radu, ale vasu otazku napisete tak povrchne, ze sa vam prakticky ani neda odpovedat. Zvyste Flixotide 125 na 2x2 inhalacie.Ak uz dnes dostala rano aerius, tak jej - podla hmotnosti mozete dat dithiaden. Yabezpecte dobry prisun tekutin. Sirupov proti mkaslu je v lekarni spusta, najlepsie skusenosti mam so skorocelovymi sirupmi a s materinou duskou. Dobry je aj Bronchium elixir , ale ten je vekove limitovany. Mozte skusit aj Robitussin.