Existuje nejaký prípravok na priberanie?

Mam 180 cm a 58 kg. Mam problemy s priberanim, a tak by som sa chcela opytat, či existuje nejaky pripravok na priberanie, lebo všade každy potrebuje skor schudnut. Brala som aj nejake tabletky na podporu travenia aj B12 mi jeden čas pichali, ale, bohužial, nepribrala som. Ak niečo take existuje, tak by som bola velmi rada o tom pripravku informovana.

Otázka

Existuje nejaký prípravok na priberanie?

Odpoveď

B12 sú na podporu trávenia veľmi dobré, ako psychologička nemám podrobné vedomosti o tom, aké prípravky by v tomto smere mohli na trhu existovať, to budete musieť konzultovať so svojou lekárkou.

Všetky prípravky podobného druhu však majú len podpornú funkciu, pôsobia v kontexte celého ľudského organizmu a aj stravovacích návykov, akými sa človek riadi. Ja by som Vám odporučila, aby ste vyhľadali svoju obvodnú lekárku a dôkladne s ňou prebrali svoj problém, zvážili prípadne endokrinologické vyšetrenie. A snáď i vyhľadali psychológa, psychologičku a spolu s ňou si dôkladne prešli vaše stravovacie návyky, vzťah k jedlu, k sebe samej, čo by mohlo odstrániť bariéry v chuti do jedla, príp. trávení.