Dnes si môžeme pohodlne dopriať akékoľvek ovocie a zeleninu bez ohľadu na ročné obdobie, či krajinu pôvodu. Jahody alebo čučoriedky na pultoch obchodov v zimných mesiacoch nie sú ničím zvláštnym. Napriek tomu je mnoho ľudí presýtených tovarom, ktorý vyzerá krásne a je na dosah ruky. Neprirodzená chuť, vzhľad, umelá čerstvosť a fakt, že, mnoho dovážaných potravín prakticky dozrieva v kamiónoch, nás núti zamyslieť sa.
Kyslá kapusta ponúka mnoho benefitov pre zdravie človeka. Jej konzumáciou doplníte telu probiotiká, vitamíny, vlákninu a ochránite svoj organizmus pred mnohými ochoreniami.
Placky sú na Slovensku klasikou, najmä tie zemiakové. Existujú mnohé variácie tohto tradičného jedla. Skúsili ste ich pripraviť s kyslou kapustou?