Asi už nikoho neprekvapí, že biely cukor skutočne nie je pre nás zdravý. Cukor sa do tela dostáva v mnohých formách a je takmer nemožné sa ho vyvarovať , ak budeme jesť akýkoľvek typ priemyselne spracovanej stravy. Väčšina ľudí zažíva skvelý pocit potom, čo cukor vo svojej strave výrazne obmedzí. Napríklad prostredníctvom pestrej diéty, ktorá jeho konzumáciu zásadne upraví.
Dali by ste si chutný cheesecake, no ste alergickí na lepok? Nebojte sa, aj pre vás máme skvelé riešenie. Vyskúšajte recept od slovenského šéfkuchára.
Cheesecake patrí k obľúbeným dezertom pre svoju jemnú konzistenciu, lahodnú chuť a možnosť pridať i zdravé ingrediencie. S nasledujúcou gaštanovo-likérovou pochúťkou môžete "zhrešiť" bez výčitiek, alebo len s celkom malými.
Poznáte tie dni, kedy vás chytí mlsná? Vtedy je čas na sladkú bombu. Ale aj tá môže byť predsa aj bez cukru (namiesto toho použijete med) a ťažkých maslových plniek.
Cheesecake je veľmi obľúbený, svieži dezert. Zvyčajne však obsahuje veľa cukru, ktorý je v ňom naozaj zbytočný. Našťastie sa dá pripraviť aj zdravšie.