Chystáte sa grilovať a máte chuť na rebierka? Prinášame vám recept, ako si ich pripraviť tak, aby ste potešili nielen vaše chuťové bunky. Ku nim si nachystajte kyslé uhorky alebo baranie rohy a ideálna letná pochúťka je na svete.
Strukoviny sú súčasťou zdravého jedálnička už od nepamäti. Okrem ich skvelej schopnosti zasýtiť sa môžu pochváliť aj mnohými ďalšími benefitmi. Cícer baraní je celosvetovo treťou najvýznamnejšou strukovinou po hrachu a fazuli. Zaraďte ho do svojho menu napríklad i s týmto chutným bravčovým mäsom.
Možno vám znie bravčová panenka chutne, ale nie diétne. Záleží však, ako ju pripravíte a s čím ju podávate. V nasledujúcom recepte vás presvedčíme, že aj toto jedlo môže byť ľahšie a zdravšie.
Blíži sa zima a s ňou i chuť na mastnejšie jedlá a pokrmy. Vyskúšajte si pripraviť podľa fotoreceptu bravčovú krkovičku na chutnom cideri.
Recept na zapečený baklažán so zemiakmi
Recept na domáci hamburger
Recept na balatónsku špecialitu