Reďkovka má pôvod vo východnej Ázii. Ľudstvo ju pozná od staroveku, už vtedy ju vraj pestovali vo veľkom. V 16. storočí sa podarilo záhradníkom skultivovať a vyšľachtiť veľmi chutné odrody. Reďkovka je rýchly zdroj vitamínu C, skupiny vitamínov B, minerálnych látok a silíc. Takisto sa z nej dajú pripraviť nielen zdravé, ale i chutné jedlá.
Mentálne zdravie je aj o trpezlivosti, dýchaní, správnom chápaní a posudzovaní cesty k dokonalosti a vyššej kvalite. Keď človek cestuje po svete, získava trikrát. Prvýkrát spoznanie sveta. Druhýkrát zážitky a tretíkrát istotu, že všade dobre a doma najlepšie.
Vajcia patria medzi najvýživnejšie potraviny a zároveň sa veľmi jednoducho pripravujú. Natvrdo uvarené vajcia sú chutné samy o sebe len so štipkou soli. Ale existuje mnoho ďalších spôsobov, ako tento spôsob prípravy spestriť.