Test kontroly astmy

Tento test Vám pomôže zhodnotiť, či máte pri súčasnej liečbe Vašu astmu pod kontrolou.

Test je určený pacientom od 12 rokov.

Otázok je celkovo PÄŤ. Pri každej otázke prosím označte príslušný počet bodov.

Súčet bodov zo všetkých odpovedí Vám dá vaše ASTMA SKÓRE, stupeň kontroly Vašej astmy.

Výsledok testu vždy konzultujte so svojim lekárom.

Pri vyplňovaní testu postupujte nasledovne:

Krok 1: Pri každej otázke označte jednu odpoveď. Prosím, odpovedajte čo najpresnejšie a najpravdivejšie, aby ste mohli spolu so svojim lekárom zhodnotiť skutočný stav kontroly vašej astmy.
Krok 2: Ak ste odpovedali na každú otázku, pod testom sa Vám zobrazí výsledok. Ak sa výsledok nezobrazil, kliknite na tlačítko Vyhodnotiť.
Test ----
1. **Otázka 1:** Koľko času Vám v priebehu posledných 4 týždňov vaša astma bránila pri vykonávaní činností v práci alebo doma? všetok čas - 1b väčšinu času 2b určitý čas 3b krátky čas 4b žiadny čas 5b 2. **Otázka 2:** Ako často ste v priebehu posledných 4 týždňov mali pocit sťaženého dýchania? viac ako 1-krát denne - 1b raz za deň - 2b 3 až 6-krát za týždeň - 3b 1 alebo 2-krát za týždeň - 4b vôbec - 5b 3. **Otázka 3:** Ako často ste sa v priebehu posledných 4 týždňov zobudili v noci, alebo ráno na príznaky Vašej astmy (pískanie na prieduškách, kašeľ, sťažené dýchanie, tlak alebo bolesť na hrudníku)? 4 alebo viac nocí za týždeň - 1b 2 až 3 noci za týždeo - 2b 1-krát za týždeň - 3b 1 alebo 2-krát - 4b vôbec nie -5b 4. **Otázka 4:** Ako často ste použili Váš záchranný liek (napr. salbutamol) v priebehu posledných 4 týždňov? 3 alebo viackrát za deň - 1b 1 alebo 2-krát za deň - 2b 2 alebo 3-krát za týždeň - 3b 1-krát za týždeň alebo menej - 4b vôbec nie - 5b 5. **Otázka 5:** Ako by ste hodnotili kontrolu Vašej astmy v priebehu posledných 4 týždňov? úplne bez kontroly - 1b zle (slabo) kontrolovaná - 2b čiastočne kontrolovaná - 3b dobre kontrolovaná - 4b úplne kontrolovaná - 5b
Po zodpovedaní všetkých otázok sa na tomto mieste zobrazí vyhodnotenie testu. Ak sa vyhodnotenie nezobrazí kliknite na tlačítko "Vyhodnotiť". Pozor, musia byť zodpovedané všetky otázky.
DANO777

NA REGENERACIU DYCHACICH CIEST, DIABETES, RAKOVINU, REGENERACIU MOZGU, CHOLESTEROL, TLAK, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKOMKOLVEK TYPE RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM, ABY SA VSETKY LATKY DOKONALE VSTREBALI A UCINKOVALI.