Znovuobjavte svoju vášeň pre pohyb vďaka novej kolekcii F&F ACTIVE

Privítajte novú sezónu s kolekciou F&F ACTIVE, ktorú po veľkom úspechu jarnej edície opäť pomáhala navrhnúť známa britská influencerka Kate Ferdinand. Nové kúsky prekvapia živými jesennými odtieňmi so zameraním na farby bobuľového ovocia, trendy strihmi a jednoduchou kombinovateľnosťou, vďaka čomu sa okamžite stanú základom kapsulového šatníka.

Zdroj: súkr.archív

Po letných mesiacoch plných oddychu, cestovania a voľnosti prichádza jeseň, ktorá so sebou prináša aj návrat k pravidelnému režimu. Je to ideálny čas na znovuobjavenie disciplíny a na to, aby sme sa vrátili k zdravým návykom, ktoré nám pomáhajú cítiť sa dobre nielen fyzicky, ale aj mentálne. Jedným z najlepších spôsobov, ako sa na tento nový štart naladiť, je pohyb. Ak si chcete návrat k pravidelnému cvičeniu ešte viac spríjemniť, stavte na novú športovú kolekciu značky F&F.

Pohodlie na prvom mieste

Pohodlie nositeliek je pre značku F&F prvoradé, a preto kúsky ACTIVE vytvorila z prémiových materiálov, ako napr. mäkučký džersey alebo Tencel, ktorý je nielen šetrný k prírode, ale aj neuveriteľne príjemný na pokožke. Vďaka jeho priedušnosti, pohlcovaniu vlhkosti a odolnosti je ideálnou tkaninou pre športové oblečenie.

Značka F&F vie, že na jeseň je kľúčové vrstvenie, a tomu prispôsobila aj novú kolekciu. Nájdete v nej napríklad jednofarebné komplety teplákov a mikín alebo legín a tričiek, crop topy, dlhú polstrovanú vestu či teplý nepremokavý kabát s veľkou kapucňou do každého počasia, ktorý sa vám bude hodiť na akúkoľvek príležitosť. Všetky kúsky ACTIVE sa navzájom dobre dopĺňajú, vďaka čomu budete dobre pripravená na akékoľvek počasie a aktivitu.

Do fitka aj na bežné nosenie

Ak ste vášnivou bežkyňou, milujete intenzívne hodiny spinningu, alebo preferujete chôdzu, športové kúsky od Kate Ferdinand sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili vášmu aktívnemu životu. Navyše vytvárajú dokonalú rovnováhu medzi fitness a módou.

Nová kolekcia reflektuje aktuálny trend, keď sa hranice medzi oblečením na cvičenie a voľnočasovou módou stierajú. Prináša preto všestranné kúsky, ktoré vás prevedú od posilňovne až po každodenné aktivity, a to vďaka príťažlivým farebným variantom a moderným strihom. Na bežné nosenie si zamilujete napríklad dlhé jogové nohavice s jemným rozšírením, ktoré lichotia postave či crop top s dlhým rukávom, ktorý si zamilovala aj Kate Ferdinand.

Zdroj: súkr.archív

Som nadšená, že sa s vami môžem podeliť o najnovšiu jesennú kolekciu F&F. Tieto kúsky sú navrhnuté s ohľadom na štýl a pohodlie – či už túžite po nových kúskoch do fitka alebo sa chcete cítiť skvele počas bežných rušných dní. Tento rok sme pridali nové výrazné farebné varianty a strihy, ako napríklad základné kúsky vhodné na vrstvenie, ktoré som si úplne zamilovala a ktoré sa perfektne hodia do každého šatníka. Už teraz viem, že ja a celá moja rodina budeme žiť v krémovej flísovej mikine! Dúfam, že sa vám kolekcia bude páčiť rovnako, ako mňa bavilo ju vytvárať,” uviedla Kate Ferdinand, ambasádorka značky F&F ACTIVE.

Hoci Kate sama starostlivo zostavila novú kolekciu a povýšila tak jej unikátnosť na ešte vyššiu úroveň, jej ceny ostávajú rovnako príjemné. Začínajú sa už od 12,99 eur a každá nositeľka si môže byť istá, že si vyberie svoj vytúžený kúsok vďaka inkluzívnym veľkostiam od XS-XL. Kolekcia bude dostupná od 4. septembra 2024 vo väčšine predajní F&F v predajniach Tesco nielen na Slovensku.

Zákazníci F&F majú jedinečnú príležitosť využiť od 4. do 17. septembra 2024 uvádzaciu zľavu - 25% na športovú kolekciu F&F Active a zadovážiť si tak štýlové kúsky za ešte výhodnejšiu cenu.

Pre viac módnych inšpirácií navštívte facebookový profil módnej značky F&F alebo webovú stránku www.tesco.sk/ff/.


hugain1111

Discover the new F&F ACTIVE collection, designed in collaboration with British influencer Kate Ferdinand. Embrace the season with vibrant autumn hues, berry tones, and trendy cuts. These pieces are perfect for a versatile capsule wardrobe. Also, check out Monkey Mart for the latest trends and essentials!

monkeymart.one