Monika Beňová porodila dcérku cisárskym rezom: Je to naša okatá srnka, napísala na sociálnej sieti

Europoslankyňa Monika Beňová je dvojnásobnou mamou! 52-ročná politička priviedla na svet zdravú dcérku.
Monika Beňová porodila dcérku cisárskym rezom

Zdroj: Instagram.com

Europoslankyňa Monika Beňová (52) v lete prekvapila Slovensko, keď v statuse na sociálnej siete oznámila verejnosti, že je v 6.mesiaci tehotenstva.

Beňovú po oznámení tehotenstva mnohí kritizovali kvôli jej vyššiemu veku, no ona si reči neprajníkov nevšímala a najkrajšie obdobie v živote ženy si užívala naplno.

Ako priznala,tehotenstvo sprevádzali bežné koplikácie.

Som teraz už absolútne fokusovaná len na ňu, takže politika je úplne mimo. Naučila som sa merať si “cukor” a pichať inzulín a merať si tlak. Vraj to všetko po porode skončí a vráti sa do “normálu”, napísala Monika Beňová pár dní pred pôrodom na svojej sociálnej sieti.

Minulý týždeň už začínalo byť zrejmé, že pôrod sa blíži. Politička totiž bola hospitalizovaná v nemocnici, odkiaľ pravidelne informovala o svojom zdravotnom stave.

V nedeľu, 1.11. 2020, ráno, podľa informácií Nového času absolvovala cisársky rez, ktorý trval 20 minút. Ďalší príspevok na sociálnej sieti bol už s dcérkou Leou.

My vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1. 11. 2020 a o 8.30 hod. prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 cm a 2,9 kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje, a je to naša okatá srnka. Ešte raz veľká vďaka za celé tie mesiace podpory. Máme vás radi,“ odkázala všetkým.

Monika Beňová má z prvého manželstva 32-ročného syna Martina, jej partnerom a otcom dcérky je advokát Ľubomír Klčo (36).


Mohlo by vás zaujímať:

Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Takto zvládla pôrod prirodzenou cestou a prekonala bolesti

Čerstvé mamičky Erika Judínyová a Ivana Gáborík dali dcérkam podobné mená, no slovenskú klasiku nečakajte!


lindagm123

Byť matkou je to najšťastnejšie a najlepšie, čo žena môže mať. Som taká šťastná, že vidím tvoju fotku matky a dcéry, naozaj mi to pripomína chvíľu, keď som porodila svoje dieťa subwaysurf.co

board

This is a cool game and if you play it with your friends, you'll have a lot of fun. One of my close friends working at poppyplaytimegame.io told me about this game and I have played this game with him quite a few times now. It's just awesome!