Recenzia: Testovali sme Univerzálny Rastlinný balzam na vlasy s jojobovým olejom od Yves Rocher

Testovali sme s vami novinku od Yves Rocher – univerzálny rastlinný balzam na vlasy s jojobovým olejom určeným na posilnenie a regeneráciu poškodených vlasov. Do testovania sa zapojili 4 ženy, z toho 2 naše čitateľky a 2 zástupkyne redakcie. Ako balzam na vlasy hodnotia po jeho používaní?

Recenzia na Rastlinný balzam na vlasy od Andrey z redakcie

Recenzia: Rastlinný balzam na vlasy s jojóbovým olejom od Yves Rocher

Andreine vlasy pred a po aplikácii Rastlinného balzamu na vlasy od Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

Typ vlasov: Dlhé vlasy so suchými a lámavými koncami vlasov, ktoré sú zničené od farbenia a rýchlo mastiaca sa pokožka hlavy

  • Vôňa - je pre mňa veľmi príjemná, priam až návyková. Hneď po nanesení voňajú vlasy prekrásne celý deň.
  • Textúra - jemná krémová textúra, vďaka ktorej sa okamžite vpíja balzam do vlasov
  • Aplikácia a použitie - Balzam sa používa veľmi jednoducho. Nanesiem primerané množstvo rovnomerne na vlasy, rozčešem a za chvíľku je krásne vpitý. Pocit mastných vlasov som mala po aplikácií iba vtedy, ak som si dala väčšie množstvo balzamu. Tento pocit som však mala iba na nevysušených častiach vlasu. Balzam na vlasy som používala vždy na mokré vlasy po ich umytí a o cca 2 dni počas dňa, aby som nemala suché končeky vlasov.
  • Účinok na vlasy - Nemám až také suché a dolámané konce vlasov. Balzam je super aj na dennú, aj na nočnú hydratáciu vlasov. Páči sa mi, že po jeho použití sa vlasy nelepia a nezanecháva na nich mastný film. S produktom som spokojná, len sa treba presne naučiť, aké množstvo stačí aplikovať.