Aktuality, ktoré ovládli 13. týždeň: Koronavírus sa rýchlo šíri. Vláda prijala nové opatrenia, so strachom bojujú v Amerike aj Anglicku

Súhrn aktuálnych správ uplynulého týždňa k téme koronavírus! Dozviete sa o nových preventívnych opatreniach, ktoré platia na Slovensku, o tom, že experimentovanie s liekmi na koronavírus nie je dobrý nápad, ale aj o pozitívne testovanom členovi kráľovskej rodiny.
Aktuality, ktoré ovládli týždeň

Zdroj: súkr.archív

1. Mimoriadne opatrenia novej vlády Igora Matoviča priniesli aj povinnosť nosiť rúška všade alebo vyhradené nákupné hodiny pre seniorov. Čo ďalšie sa zmení?

Mimoriadna správa - správa dňa

Zdroj: súkr.archív

Súhrn najdôležitejších preventívnych opatrení v boji s pandémiou koronavírusu prijatých vládou.

Viac sa dočítate v správe: Povinné rúška, zatvorenie obchodov v nedeľu, nákupné hodiny pre seniorov. Pozrite si súhrn nových preventívnych opatrení v boji proti koronavírusu!

2. Strach ľudí z koronavírusu je veľký nepriateľ. Američan zomrel po tom, ako si sám naordinoval liek proti koronavírusu

koronavirus

Zdroj: Pixabay.com

Manželský pár šesťdesiatnikov užil látku, ktorú na jednej tlačovej konferencii chválil americký prezident Donald Trump, ako možný liek proti koronavírusu.

Viac sa dočítate v správe: Američan zomrel po tom, ako si sám naordinoval liek proti koronavírusu. Látka sa bežne používa aj na čistenie akvárií!

3. Koronavírus neobchádza ani kráľovskú rodinu. Princ Charles bol pozitívne testovaný na koronavírus

Princ Charles sa nakazil koronavírusom!

zdroj: wikimedia.org

71-ročný syn britskej kráľovnej Alžbety II. mal pozitívny test na koronavírus, teraz sa zdržiava v domácej karanténe v Škótsku.

Viac sa dočítate v správe: Princ Charles má pozitívny test na koronavírus! 71-ročný následník britského trónu je v domácej karanténe