Vyhodnotenie súťaže o CHIA jogurtový nápoj od Rajo

Počas uplynulých dní ste sa mohli zapojiť do súťaže o jogurtový chia nápoj, ktorý dodá energiu a silu. Pozrite sa, kto patrí medzi troch šťastlivcov a získal balíček CHIA jogurtového nápoja od spoločnosti Rajo.
Súťaž: vyhrajte jogurtový chia nápoj, ktorý dodá energiu a silu

Rajo.sk | Zdroj: súkr.archív

Správna odpoveď

Správna odpoveď na súťažnú otázku "Ktorý staroveký indiánsky kmeň konzumoval chia semiačka a poznal ich zdravotné účinky?" bola možnosť č. 2 - Aztékovia.

Stane sa vám niekedy, že ráno nemáte čas na poriadne raňajky? V tom prípade je tu pre vás riešenie v podobe CHIA jogurtového nápoja od Rajo. Obsahuje jogurt, chia semiačka, ovocné pyré z čučoriedky a čiernej ríbezle alebo jablka, špenátu, banánu, či ananásu, manga, pomaranča.

Ochutnajte všetky a nájdite si svoj obľúbený drink, ktorý vás nabije energiou na začiatok dňa. Nájdete ho v mnohých kamenných i internetových predajniach.


Viac o tomto nápoji si môžete prečítať v recenzii:

Recenzia: jogurtový chia nápoj, ktorý dodá energiu a silu


Ceny a výhercovia

Balíček CHIA jogurtového nápoja od spoločnosti Rajo získavajú títo 3 výhercovia:

  1. Emília G., Púchov

  2. Jana B., Krupina

  3. Beata S., Nitra

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do súťaže a výhercom srdečne gratulujeme!

Výhercovia boli upovedomení aj prostredníctvom e-mailu.

Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži. Ďalšie informácie k súťaži sa dozviete v článku Súťaž: vyhrajte jogurtový chia nápoj, ktorý dodá energiu a silu.

BrownL

Dobrý deň,
rád by som pridal príspevok do témy "Vyhodnotenie súťaže o CHIA jogurtový nápoj od Rajo".
Chcem sa vyjadriť k výsledkom súťaže a povedať, že som veľmi potešený, že som bol vybraný ako jeden z výhercov. Vyskúšal som CHIA jogurtový nápoj od Rajo a musím povedať, že je to skutočne vynikajúci nápoj. Obsahuje zdravé a chutné ingrediencie, ktoré mi dodávajú potrebnú energiu na celý deň.
Chcel by som sa poďakovať spoločnosti Rajo za usporiadanie tejto súťaže a za možnosť vyskúšať tento skvelý produkt. Určite si ho budem kupovať aj naďalej. www.fortivacreditcard.net
Ešte raz veľké ďakujem a prajem veľa úspechov do budúcna.