Rastlinná kozmetika Yves Rocher oslavuje 60 rokov: pre tieto veci si ju obľúbite

"Nesľubujeme to, čo nemôžeme dodržať." Aj to jedným z hesiel rastlinnej kozmetiky Yves Rocher. Poďte sa s nami pozrieť, čo všetko sa skrýva pod touto francúzskou značkou.
odlicovac Yves Rocher

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

Vzťah prírodnej kozmetiky a životného prostredia

Recyklovanie, zníženie spotreby plastových nádob či dôraz na prírodné ingrediencie: toto je cieľom čoraz viacerých, nielen potravinárskych značiek. Vo veľkom sa zapája tiež kozmetika. Rastlinná značka Yves Rocher sa hrdo zaraďuje medzi ne. Výrobcovia sa snažia eliminovať dopad vzniknutej kozmetiky na životné prostredie. Vedeckí pracovníci Yves Rocher cestujú po piatich kontinentoch, aby skúmali tajomstvo rastlinného života, bez toho, aby narúšali prírodu.

Prísna kontrola rastlinnej kozmetiky

Kvalitu produktov, ktoré značka Yves Rocher ponúka zákazníkom, starostlivo kontroluje CERCO (Centrum pre výskum a vývoj v kozmetológii). Výskum je vedený kolektívom odborníkov z odvetvia dermatológie, oftalmológie, kozmetológie, farmácie a technických odvetví, využívajúcich tie najmodernejšie metódy. Výsledkom je istota, že výrobok, ktorý si dávate na pleť či telo je stopercentne spoľahlivý.

Zázračný účinok rastlín

Rastliny majú výnimočné vlastnosti. Ich tajomstvo spočíva v schopnosti prispôsobiť sa. Každá z nich je jedinečná, so špecifickými účinkami. Vedci z Yves Rocher práve z tohto dôvodu skúmajú každú rastlinu zvlášť, aby odhalili jej skryté vlastnosti a dosiahli maximálne súznenie rastlín s pleťou. Rastliny tak odovzdajú pleti a pokožke všetku svoju silu. Napríklad harmanček prirodzene zjemňuje a chráni pokožku vďaka jeho aktívnym zložkám. Kosmatcovník účinne aktivuje hydratačné procesy v pleti až na 48 hodín. Aphloia, ktorá sa pestuje na Madagaskare, zase pomáha pleti zregenerovať sa.

Každý produktový rad kozmetiky Yves Rocher obsahuje iné rastlinné ingrediencie, zamerané na konkrétny problém pleti. Výber je len na vás.

Pozrite si nasledujúce video a objavte aj vy príbeh rastlinnej kozmetiky, kľúč života a krásy. Nakupujte zodpovedne k sebe i prírode . Myslite a konajte ekologicky. Starajte sa o svoje telo aj dušu!


Pozrite si tiež:

Pomôžte planéte i malou troškou, stačí týchto 5 jednoduchých zmien vo vašich každodenných rutinách