Súťaž: Nechajte sa uniesť ikonickými produktami Yves Rocher

Značka rastlinnej kozmetiky Yves Rocher oslavuje svoje 60. narodeniny! Spolu s nimi sme pre vás pripravili súťaž, v rámci ktorej môžete vyhrať ich ikonické produkty. Stačí odpovedať na jednoduchú súťažnú otázku.
sutaz s yves rocher

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

„Každý deň sa zasadzujeme o to, aby rastlinná kozmetika mohla robiť radosť každej žene kdekoľvek na svete bez toho, aby produkcia zanechávala výraznú negatívnu stopu na životnom prostredí.“ To je heslo spoločnosti Yves Rocher, ktorá tento rok oslavuje 60. výročie.

Pri príležitosti osláv prináša Yves Rocher limitovanú edíciu svojich ikonických produktov. Všetky rastliny obsiahnuté v produktoch boli vypestované v režime ekologického poľnohospodárstva priamo v kolíske značky. Viete, kde konkrétne značka vznikla?

Súťažná otázka:

Kde vo Francúzsku vznikla značka Yves Rocher?

  1. La Gacilly
  2. Lyon
  3. Paríž

Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na otázku, môžu vyhrať balíček ikonických produktov Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.

Správnu odpoveď nájdete na www.yves-rocher.sk/60rokov

Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, vyhrajú balíček ikonických produktov Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.
  5. Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži.

Termín súťaže: 1.4.-8.4.2019

Vaše odpovede môžete posielať do 8.4. 2019. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 9.4.2019, keď sa vyberú 3 súťažiaci so správnou odpoveďou na otázku.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3-krát balíček ikonických produktov Yves Rocher. Každý z balíčkov má hodnotu viac ako 30 eur.

Kozmetický balíček obsahuje:

  • Jemný hydratačný krém na pleť a telo
  • Hydratačný krém na ruky s bio arnikou
  • Sada La Gacilly
  • Odličovací micelárny olej