3 skvelé tipy na zdravé darčeky

A už je to tu - obdobie, v ktorom väčšina z nás zháňa darčeky pre svojich najbližších. Lámete si hlavu nad tým, čím potešiť vašu polovičku, rodičov, súrodencov, priateľov? Máme pre vás niekoľko tipov pre ich radosť i zdravie.

1. Komplexná analýza tela alebo jedálniček na mieru

Máte blízkych, ktorí túžia schudnúť, zlepšiť svoj životný štýl alebo si zlepšiť kondíciu? Potom určite ocenia špecializované redukčné programy, jedálničky alebo cvičenie pod dohľadom kondičného trénera. Darujte im pod stromček možnosť cítiť sa i vyzerať lepšie vďaka Smart výžive a tréningu.

Môžete si vybrať darčekovú poukážku na komplexnú analýzu tela a konzultáciu s výživovou špecialistkou, vďaka čomu vaši blízki zistia, na čom sú a čo by mali vo svojej životospráve zmeniť. Takýto darček ich určite správne usmerní a do budúcna môže pomôcť zlepšiť ich zdravie.

Darčeková poukážka - analýza tela a konzultácia

Smartvyziva.com | Zdroj: súkr.archív

Alebo stavte na darčekovú poukážku, v ktorej je zahrnutý individuálny stravovací plán spolu s mesačnou starostlivosťou výživovej špecialistky. Pomôže vašim blízkym vylepšiť stravovanie a tým aj zdravie a kondíciu.

Darčeková poukážka - stravovací plán a starostlivosť

Smartvyziva.com | Zdroj: súkr.archív

Viac info sa dozviete na webovej stránke www.smartvyziva.com.

2. Voňavá vianočná kozmetika

Značka Yves Rocher prichádza v tomto predvianočnom období s dvomi limitovanými edíciami telovej kozmetiky. Máte na výber kolekciu ôsmich produktov (telové mlieko, krém, sprchovací gél, píling, tekuté mydlo, balzam, sviečka) s červeným jablkom alebo zlatým čajom. Táto kozmetika zjemní vašu pokožku, jej vôňa eliminuje stres a zrelaxuje telo i dušu. Jej krásne a nápadité balenie vyčaruje výnimočnú atmosféru Vianoc aj pod vaším vianočným stromčekom.

Vianočná kolekcia kozmetiky

Yves-rocher.sk | Zdroj: súkr.archív

Viac info sa dozviete na webovej stránke www.yves-rocher.sk.

3. Štartovné na bežecké preteky alebo Sparťana

Máte blízkeho, ktorý rád športuje a z času na čas rád otestuje svoju kondíciu aj na súťažiach? Potom nie je o čom - darček v podobe štartovného na bežecké preteky, napríklad 10 kilometrov, polmaratón, maráton alebo Sparťana, kde bude musieť okrem kilometrov zdolávať aj prekážky. Pri takýchto podujatiach môžete zapojiť viacerých členov rodiny či priateľov, vytvoriť tímy a zažiť adrenalín, dobrodružstvo, sebaprekonávanie.

Bežecké preteky

Spartanrace.sk | Zdroj: súkr.archív

Máme pre vás niekoľko lákavých tipov:

Silvestrovský lesný kros

ČSOB Bratislava marathon

Slovenský raj winter sprint 2019


Pozrite si tiež:

Zdravé mikulášske sladkosti

klaudusinka

- sparťan pre niekoho môže byť fakt super darček, napríklad ja som minulý rok dostala lietanie v tuneli a to tiež je super zážitok, síce najskôr som sa obávala, ale bola to zábava -

mala_sova

Inak pocuvajte kto to cita :D Mam dilemu a uz ja fakt akoze neviem a nechcem to pokazit :D Ideme na prve Vianoce k svokrovcom, co dofrasa im kupit?! Co kupujete vy ak uz ste tiez v tomto veku/stadiu? :D