Najnovšie trendy v úprave obočia

Obočie, ktoré predstavuje len veľmi malú časť tváre, nám vytvára dokonalé ohraničenie a výraz. Časy filmových hviezd s úzkymi čiarkami namiesto obočia sú nenávratne preč. Vďaka osvete a všeobecnému citu pre estetiku už z ulíc pomaly miznú aj hokejkové obočia vykreslené čiernou ceruzkou na oči. Doba pokročila a ponúkajú sa nám rozličné kozmetické úpravy.

Dokonalý tvar = základ úspechu?

Ako si však vybrať správny tvar a techniku? Dajte si poradiť. Skúsené kozmetičky alebo odborníčky vám vytvarujú obočie, ktoré vám pristane. Každá tvár je individuálna a potrebuje zohľadniť symetriu. Preto zabudnite, že chcete mať tvar presne ako Cara Delevingne alebo novodobá hviezda instagramu Kylie Jenner. Nechajte sa inšpirovať najnovšími technikami:

Microblading - náhrada vytetovaného obočia

Rýchla doba si žiadala rýchle riešenia. Ženy si chceli úpravu zovňajšku uľahčiť, a tak vzniklo permanentné obočie. Vytetované obočievšak pôsobilo taktiež umelým dojmom, a tak sa do popredia dostal – microblading obočia. Pôsobí prirodzenejšie ako umelo vykreslený tvar, ktorý vznikol ako produkt tetovania. Patrí do kategórie semi-permanentného a jemné linky vám dokážu spraviť efekt hrubšieho a prirodzeného obočia, ktoré môže byť na nerozoznanie od prirodzeného.

Púdrové obočie – prirodzené obočie presne podľa vašich predstáv

Technika púdrového obočia je vhodná aj pre dámy v zrelšom veku. Skúsené odborníčky vám dokážu vytvoriť obočie presne na mieru. Tetuje sa len do vrchných vrstiev pokožky, a tak je výsledný efekt veľmi prirodzený. Netreba sa báť ani hojenia, pretože proces „vyhojenia“ pokožky je rýchly. Pri silnejšom anestetickom kréme je táto metóda aj úplne bezbolestná. V prospech púdrového obočia hrá aj možnosť namiešania pigmentu presne podľa vašich preferencií, či farby vlasov. Ak túžite po dokonalom výsledku, nemôžete vynechať ani takéto maličkosti.Viete si predstaviť, že sa ráno zobudíte s upraveným obočím? Lebo my áno.


Pozrite si tiež:

Tipy na letnú manikúru