Klik-Klinik pomáha: Dcérka má mrle, čo mám robiť?

Tomáš je starostlivý otec, ktorý je na výchovu dcérky sám. Preto, keď sa objavili mrle, rozhodol sa kontaktovať odborníkov z 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk.

Dcérka má mrle, čo mám robiť? Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

V stolici mojej dcéry som si nedávno všimol malé biele červíčky a len nechápavo som pozeral, čo to má byť. Všimol som si tiež, že sa zvykne častejšie škrabať, keď cíti svrbenie. Bohužiaľ, mala detské mrle. Na výchovu malej som sám. Je mojou prvou a jedinou a tak si musím poradiť so všetkými zdravotnými problémami, ktoré ju postihnú. Vedel som, že budeme musieť navštíviť našu doktorku, ale pre môj vlastný pokoj som si chcel nájsť nejaké informácie aj na internete. V internetovej klinike www.klik-klinik.sk som napísal pediatričke a opýtal sa, čo som robil zle a prečo dcérka tie mrle dostala. Chcel som mať čo najviac rád a odporúčaní, ale od ozajstnej odborníčky. Nechcel som strácať čas hľadaním toho najlepšieho receptu na rôznych stránkach. S odpoveďou som bol spokojný a dnes už viem čo robiť, aby sa mrle znovu neobjavili.

Tomáš.

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.