Klik-Klinik pomáha: Zbavte ma konečne vaginálnej mykózy!

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Vaginálne mykózy trápia mnohé ženy. Aj v tomto vedia pomôcť odborníci z internetovej kliniky.

Vaginálna mykóza Foto zdroj: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Už som vážne zúfalá! Závidím všetkým ženám, ktorým život nestrpčujú vaginálne mykózy. Ja také šťastie nemám a musím ich riešiť doslova každý mesiac. Najhoršie je to pár dní pred alebo po menštruácii. Vtedy veľmi intenzívne pociťujem pálenie, svrbenie a mávam aj zapáchajúci výtok. Vždy si s tým nakoniec nejako poradím, ale mám strach, aby som v budúcnosti nemala väčšie komplikácie. S priateľom máme pravidelný pohlavný styk a viem, že liečba musí byť obojstranná. Rozhodla som sa kontaktovať odborníka v 1. internetovej klinike www.klik-klinik.sk a požiadať ho o radu. Zaujímalo ma čo môže spôsobovať vaginálne mykózy a prečo sa mi pravidelne vracajú. Okrem toho, vysvetlil mi aj všetky možné riziká a uviedol možnosti liečby. Hneď som sa objednala na vyšetrenie a snáď sa už konečne zbavím tohto nepríjemného ženského problému.

Zita.

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.