Klik-Klinik pomáha: Mám hrčku na pravom semenníku

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Richarda vystrašila hrčka na semenníku. Vďaka internetovej klinike zozbieral odvahu na návštevu urológa.

Mám hrčku na pravom semenníku Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Minulý týždeň som si pri sprchovaní nahmatal hrčku na pravom semenníku. Pri dotyku bola pohyblivá, ale nebolo cítiť žiadnu bolesť. Pri chôdzi som to nikdy nevnímal a toto miesto som ani nemal opuchnuté. Strašne som sa preľakol a bol som ako obarený. Hlavou sa mi preháňali všetky možné scenáre a diagnózy. Nevedel som, či ide len o nejakú tukovú hrčku alebo zápal, samozrejme mi napadla aj rakovina. V internetovej klinike www.klik-klinik.sk som napísal hneď niekoľkým urológom a všetci sa zhodli v tom, že je potrebné absolvovať vyšetrenia a hlavne určite nič neodkladať na neskôr. Popísali mi aj priebeh vyšetrenia, čo mi pomohlo prekonať strach z návštevy urológa. Chystám sa k nemu zajtra a pevne verím, že všetko dobre dopadne. Normálne by som sa zo začiatku o tomto probléme hanbil hovoriť – ešteže existuje Klik-Klinik!

Richard

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.