Ako môže análny sex priniesť pôžitok obom partnerom?

Análny sex je pre mnoho žien bolestivým zážitkom, ktorému sa snažia vyhnúť. Existuje však niekoľko krokov, ktoré odstránia nepohodlie a prinesú rozkoš obom partnerom počas sexu.

Pár v posteli Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Porozprávajte sa

Začať s témou „análny sex“ nie je vhodné vo chvíli, kedy by si vaša polovička mohla myslieť , že o to máte záujem, pretože ste nespokojný s milostným životom. Radšej s tým začnite vo chvíli, kedy ste obaja spokojní a alebo najlepšie po tom, čo ste mali skvelý sex.


Prečítajte si aj:

Aké sú mýty análneho sexu?

2. Nepite alkohol

Mnoho párov si myslí, že keď chcú vyskúšať análny sex po prvýkrát, je nutné dať si aspoň jeden pohárik alkoholu. V tomto prípade to však nie je celkom správny krok. Ak si chcete užiť análny sex, je lepšie byť úplne triezvy a mať pod kontrolou celkového pohodlie a náladu partnerky či partnera. Ak partnerka povie stop, okamžite zastavte a skontrolujte, či má aj ona z toho potešenie.

3. Dajte si vzájomný kúpeľ

Vzájomné umývanie sa môže uvoľniť oboch partnerov a vyvolať v nich vzájomné vzrušenie. Partner by mohol svoju partnerku „poštekliť“ aj na miestach v okolí análneho otvoru, aby ju vyprovokoval a vyvolal v nej pocit túžby.

Pár vo vani Zdroj foto: Shutterstock.com

4. Žiadosť o povolenie

Ak ste sa pri jednom rozhovore raz dohodli, že to vyskúšate, neberte to za hotovú vec. Pred prvým, či každým ďalším razom sa svojej polovičky radšej spýtajte, či má záujem a či do toho chce ísť.

5. Nezabudnite na mazivo

Pri análnom sexe nestačí byť len vzrušený, aby to išlo ľahko. Ak si chcete sex užiť, je nutné tomu dopomôcť napr. lubrikantom, ktorý zníži prípadnú bolesť a zintenzívni vaše spojenie.

6. Skúste ísť na to postupne

Ak ste sa rozhodli do toho ísť, choďte na to postupne. Začnite jedným prstom, pričom nezabúdajte ani v tomto prípade na lubrikant. Ak bude všetko v poriadku, pridajte druhý prst a uvidíte, ako bude partnerka reagovať. Nikdy na to príliš netlačte, aby nedošlo k nejakému problému.


Prečítajte si aj:

Mýty a pravdy o análnom sexe. Prečo sa ho obávame?

anus

A prečo by vôbec mala žena podstupovať análny styk? Prečo by sa mala špeciálne pripravovať na niečo čo nieje normálne. Načo keď zadok nieje na sex absolútne stvorený ale na s prepáčením sr*nie.
Prečo si nechať pchať mužský penis do zadku kam nepatrí a pre neho je stvorený Bohom - prírodou iný otvor.
Len trafený ženský si nechá riť natrhávať vtákom.
Sa zamysli nad sebou ty čo si ten článok napísal. Do zadku, do úst ešte kde by ste tie vtáky svoje pchať tak chceli?

simimisi

Problem je, ze ty beries tento typ sexu ako nieco neprijemne, bolestive a pravidelne. V skutocnosti je to, ale pre vela zien velmi prijemna praktika ktora im pomaha dosiahnut orgazmus, ktory by mozno inak ani dosiahnut nedokazali. Vsetci ludia maju v tej oblasti mnozstvo nervovych zakonceni ktore pri spravnej stimulacii jednoducho prinasaju rozkos. A analny sex je samozrejme len obcasne spestrenie sexualneho zivota, nie praktika pre kazdy den. Ak je pouzivana s rozumom, je to prijemny, niekedy az extaticky zazitok, ktory nie je ani nehygienicky a ani zdravotne zavadny. A samozrejme urcite to nemusi byt kazdemu po chuti, ale tak je tomu so vsetkym. Reagujem tu len na take generalizovane, apriori odsudzovanie a demonizovanie niecoho co v skutocnosti moze byt prijemne, neskodne potesenie.