Prečo si strkať cibuľu na noc do ucha?

Cibuľa nám môže priniesť slzy do očí, ale ľahko vylieči aj momentálnu bolesť. Pestuje sa po celom svete a používa sa rôznymi spôsobmi.
Cibuľa nám vyvoláva slzy do očí, ale ľahko vylieči aj momentálnu bolesť. Pestuje sa po celom svete a používa sa rôznymi spôsobmi. Môže sa jesť samotná, pridáva sa k jedlu na zvýšenie chuti, niekto ju **používa na čistenie grilu po opekaní,** a dokonca by sa mala **umiestniť do ucha, ak v ňom máte zápal.**

Ak budete mať bolestivé ucho, vyskúšajte tento starý trik. Vezmite cibuľu, nakrájajte ju a umiestnite jej stred, akési srdiečko do ucha predtým, než pôjdete spať. Keď sa prebudíte, mali by ste sa cítiť oveľa lepšie. Cibuľa zmäkčuje aj ušný maz a uľahčuje jeho odstránenie. Funguje dobre najmä cez noc, prirodzene a účinne znižuje akýkoľvek zápal ucha.

Je vhodná na všetky druhy infekcií zvonka, aj zvnútra. Zbavte sa bolesti a vyčistite zapálené miesta. Keď vás obchádzajú vírusy, vezmite si cibuľu a zastrčte ju proste do ucha. Čo sa stane? Všetko zlé do seba nasaje, ako špongia.