Aj vy mávate s maslom rovnaký problém, keď ho vyberiete z chladničky? Je tvrdé ako kameň, nedá sa rozotierať?
Aj vy mávate s maslom rovnaký problém, keď ho vyberiete z chladničky? Je tvrdé ako kameň, nedá sa rozotierať a potrebujete ohromnú silu, aby ste z neho kúsok odkrojili a ešte zmrznutými plátkami natreli váš chlieb alebo bábovku? Máme skvelý tip, ako si pomôcť, aby vaše zmrazené maslo bolo okamžite vláčne a roztierateľné.
1. Vložte maslo do igelitového šáčku
2. Vezmite si tĺčik na mäso
3. Poriadne ním maslo v sáčku dolčte, kým nezmäkne
4. Z masla máte za pár sekúnd skvelú maslovú nátierku
[[
](images/library_original/babske_rady/maslo_1_11.7.2015_big.jpg) [[
](images/library_original/babske_rady/maslo_2_11.7.2015_big.jpg)
[[
](images/library_original/babske_rady/maslo_3_11.7.2015_big.jpg) [[
](images/library_original/babske_rady/maslo_4_11.7.2015_big.jpg)
[[
](images/library_original/babske_rady/maslo_5_11.7.2015_big.jpg) [[
](images/library_original/babske_rady/maslo_6_11.7.2015_big.jpg)