Klik-Klinik pomáha: Pľúcne chlamýdie

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Rado vďaka lekárovi z Klik-klinik absolvoval vyšetrenie na pľúcne chlamýdie.
Zdroj foto: Shutterstock.com
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Pred mesiacom som robil narodeninovú oslavu. Prišiel na ňu aj kamarát s frajerkou, ktorá hovorila, že je chorá. Celý večer kašlala a niekedy mala dokonca záchvaty kašľa, kedy sa nevedela zastaviť. O týždeň neskôr som už aj ja pocítil ťažkosti a začal som kašlať. Bol to veľmi dráždivý a intenzívny kašeľ a hlavne v prostredí so suchším vzduchom som doslova trpel. Snažil som sa pomôcť si liekmi z lekárne, pil som veľa čaju, ale stále som sa kašľa nevedel zbaviť. V jeden večer som si robil prezentáciu do práce a pri surfovaní na internete som natrafil na 1. internetovú kliniku **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**. Po tom, čo som sa oboznámil so stránkou a s tým ako to funguje, rozhodol som sa osloviť všeobecného lekára. Popísal som mu svoje problémy a už na druhý deň som mal odpoveď. Odporučil mi, aby som navštívil svojho lekára lebo môže ísť o pľúcne chlamýdie, čo sa nakoniec aj na vyšetrení potvrdilo._

Rado

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.