Aký bol Valentín? Darček pre Šebestovú vám vyrazí dych!

Valentín je obľúbený sviatok všetkých zamilovaných. Niektoré páry ho bojkotujú s tvrdením, že lásku si treba vyznávať každý deň a nielen raz v roku, no iné páry využijú tento sviatok na to, aby prežili deň nabitý romantikou. Ako strávili sviatok zamilovaných Magda Šebestová, ale aj najkrajšia žena sveta?

Magda Šebestová, Gabika Drobová, Taťána Kuchařová, ale aj Kim a Khloe Kardashian či Iggy Azalea nechali nazrieť fanúšikov do svojho súkromia práve na Valentína.

Magda Šebestová

Slovenská modelka, ktorá tvorí aktuálne pár s futbalistom Jánom Ďuricom, mala byt doslova posiaty červenými ružami. Záplave kvetov dominovalo obrovské srdce z červených ruží. A koľko ich Ďurica venoval svojej láske? Rovných 1000!

Gabika Drobová

So svojím partnerom Karolom Rumanom trávila riaditeľka Fashion TV valentínsky večer v jednom z najkrajších a najluxusnejších českých hotelov, v Chateau Herálec. Karol prekvapil svoju Gabiku luxusným apartmánom s obrovskou posteľou. Čo sa dialo za dverami apartmánu, vedia len oni dvaja.

Kim Kardashian

Na Valentína sa venovala najmä svojej dcérke North, ktorú má s Kanye Westom. Na Instagrame uverejnila fotografiu, na ktorej bolo vidno nôžky malej North vo valentínskych ružových topánkach, z ktorých sa vraj veľmi tešila.

Khloe Kardashian

Sestra slávnejšej Kim, Khloe, sa zase pochválila fotografiou kytice červených, bielych a ružových ruží a prsteňom posiatym diamantmi z kolekcie Cartier Love v hodnote takmer 22 tisíc eur, ktorý jej daroval jej priateľ French Montana.

**Taťána Kuchařová**

Najkrajšia žena sveta, modelka a Miss Taťána Kuchařová, strávila sviatok zamilovaných po boku svojho partnera Ondřeja Brzobohatého na havajských plážach. Dvojica si teda Valentína užila v znamení slnka, piesku a mora.

**Iggy Azalea**

Svoj druhý valentínsky deň prežili 24-ročná austrálska speváčka so svojím partnerom, hráčom NBA Nickom Youngom tiež na Havaji. Na rozdiel od Taťány Kuchařovej, Iggy a Nick zverejnili fotku nie z pláže, ale z hotelovej postele. Zdá sa, že valentínsky deň táto sympatická dvojica prežila skutočne tak, ako sa na zaľúbencov patrí.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.