Pomáhame pri starostlivosti o zamestnancov

Zdraví a spokojní zamestnanci sú najlepším predpokladom úspechu firmy. Pokiaľ sa človek cíti zdravý po fyzickej aj psychickej stránke, je schopný podať taký pracovný výkon, ktorý od neho zamestnávateľ očakáva.

V dnešnej uponáhľanej dobe však nie je ničím výnimočným, keď ľudia chodia do práce, aj keď sa necítia úplne fit, čo vzápätí vedie k znižovaniu ich pracovnej efektivity a zvyšovaniu chybovosti v rutinných činnostiach. Na druhej strane, častá absencia z dôvodu práceneschopnosti zvyšuje zamestnávateľom náklady.

Je dôležité, aby každý pristupoval k svojmu zdraviu zodpovedne, riešil svoje zdravotné problémy včas a vyhol sa tak nepríjemným a častým komplikáciám, ktoré môžu nastať odkladaním liečby.

Ukážte svojím zamestnancom, že vám ich zdravie nie je ľahostajné. 1. internetová klinika www.klik-klinik.sk je určená pre všetkých, ktorí si nevedia poradiť so svojím zdravotným problémom a potrebujú získať usmernenie a radu od odborníka. Vaši zamestnanci tak môžu včas a z pohodlia domova kontaktovať špecialistu, ktorý im poskytne potrebné informácie a odporúčania.

Ako zamestnávateľ sa na tomto benefite môžete podieľať tým, že umožníte svojim pracovníkom využiť službu konzultácií s prísľubom vašej finančnej účasti. Vaši zamestnanci tak získajú istotu, že vám ich zdravie nie je ľahostajné.

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomáha pri starostlivosti o zamestnancov a podporuje tak zdravé pracovné prostredie. V novembri minulého roka sa klinika prezentovala v rámci konferencie WORK IN BALANCE, ktorá bola zameraná na udržiavanie zdravého firemného prostredia a budovanie zdravých vzťahov na pracovisku. Tešíme sa na ďalšie stretnutia.

Pozrite si prezentačné video o tom, ako 1. internetová klinika funguje.