Zažiarte na Silvestra dokonale nalíčená

Chcete sa na Silvestra páčiť? Vsaďte na dokonalý mejkap. Dokážeme vám, že krásne nalíčiť sa zvládnete aj sama. Kým vám však ukážeme jednotlivé kroky k dokonalému mejkapu, povieme si niečo základoch sviatočného líčenia. Ak ich dodržíte, váš mejkap bude vyzerať bezchybne aj na konci silvestrovskej párty.

Pleť

Na pleť si najskôr naneste podklad pod mejkap. Po tom, čo si dokonale rozotriete na tvár, krk a dekolt váš odtieň mejkapu, môžete niektoré časti tváre zosvetliť, iné stmaviť. Tieňovaním si môžete vytvarovať dokonalé kontúry tváre. Ak máte napríklad širší nos, pridajte po jeho stranách tmavší mejkap. Tak isto si vytvarujete aj výraznejšie lícne kosti. Potom už len vytieňujte do stratena, aby nebolo vidno prechody. Napokon mejkap zafixujte púdrom. Ten si nezabudnite so sebou vziať aj na večierok. Pri bujarej zábave sa vám určite zíde a my vám garantujeme, že líčenie vám s jeho pomocou vydrží až do rána.

Oči

K Silvestru neodmysliteľne patrí šampanské. Pokojne si v štýle champagne nalíčte aj oči. Zlatisté trblietky na očných viečkach urobia váš pohľad magickejším a pristanú takmer každej. Nebojte sa byť výrazná a nezabudnite ani na čierne očné linky a umelé mihalnice. V silvestrovskú noc si to všetko môžete dovoliť.

Pery

Hovorí sa, že keď sú výrazné oči, pery by mali ísť do úzadia. Vyberte si nejaký nude odtieň rúžu, ak sa s touto filozoviou stotožňujete. My si však myslíme, že na Silvestra môžu byť výrazné nielen oči, ale aj pery. Do lesku na perách by sme ale veľmi nešli. Vyberte si výrazný matný odtieň červenej. Budete skutočne neprehliadnuteľná.

Vyskúšajte nalíčiť sa ako profesionálka. Prinášame vám tri podrobné videonávody na dokonalý silvestrovský look.

Buďťe informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.