Týmto dámam vek neuhádnete. Poznáme ich recepty na mladosť.

Aké je tajomstvo ich nekonečnej mladosti? Niektoré celebrity skutočne akoby popierali zákony prírody. Sú na očiach verejnosti už niekoľko desaťročí a stále vyzerajú rovnako. Ako to robia?

Jane Fonda – niekdajšia modelka, slávna cvičiteľka a herečka oslávi tento rok v decembri neuveriteľných 77 rokov. Pri pohľade na jej telo a tvár by každý tipoval minimálne o 15 až 20 rokov menej. Ako to táto žena robí, že tak skvele vyzerá aj na prahu osemdesiatky?

Základom jej výborného vzhľadu je fakt, že sa celý život venovala cvičeniu. No má aj iný recept na mladosť. „Treba zostať mladý srdcom, a to sa dá len vtedy, ak máte vo svojom živote lásku,“ prezradila dvojnásobná držiteľka Oscara magazínu People a dodala: „Je to tiež sebadôverou, vedieť, kto ste a cítiť sa dobre vo svojej koži.“

Ďalšia celebritná „babička“, ktorá popiera zákony prírody, je speváčka Cher. Hoci je o nej známe, že sa nevyhýba ani estetickej medicíne, je jasné, že za svoj vzhľad táto 68-ročná mladica nevďačí len chirurgom. Jej 87-ročná matka je toho dôkazom. Vyzerala vždy minimálne o 20 rokov mladšie a Cher môže byť vďačná, že zdedila gény po nej.

Niektoré slovenské celebrity však rozhodne nezaostávajú za zahraničnými. Spomeňme napríklad herečku Máriu Kráľovičovú, ktorá oslávila tento rok neuveriteľných 87 rokov. Táto šarmantná dáma rozhodne nemíňa horibilné sumy za drahé krémy na omladnutie, no má vlastný recept na mladosť. Ako už viackrát prezradila, čo je dobré do bruška, je dobré aj na tvár. Pravidelne si robí pleťové masky z medu, bieleho jogurtu, avokáda a mrkvy.


Prečítajte si tiež:

Tieto známe Slovenky preslávili krátke vlasy

Tipy a triky na krásu od svetových celebrít

Najznámejší vegetariáni. Sú medzi nimi aj Slováci.


Jednou z najkrajších slovenských herečiek je nepochybne Emília Vášáryová. Svojím vzhľadom tromfne veľakrát aj o štvrťstoročie mladšie kolegyne. Módni kritici o nej dokonca hovoria, že je jednou z najlepšie oblečených žien u nás. Ruku na srdce, verili by ste, že tento rok oslávila sedemdesiate druhé narodeniny? Za jej mladosťou sú ale nielen dobré gény po rodičoch, ale aj to, že sa neustále udržiava v pracovnom tempe.

Bu****ďťe informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.