Túžite po krivkách Sofie Vergara? Máme jej diétny plán!

Kolumbijská herečka a niekdajšia modelka Sofia Vergara pobláznila milióny mužov a žien po celom svete. Nielen svojím hereckým talentom, ale najmä božskými krivkami, ktorými táto štyridsaťdvaročná sexbomba disponuje. A to aj napriek tomu, že ako správna Kolumbijčanka miluje zmrzlinu, čokoládu, koláčiky a všetko chutné.

Aby si však mohla aspoň raz za čas dopriať tieto dobroty a zároveň si zachovala svoju postavu bohyne, musí pravidelne cvičiť. Sofia si totiž nerada odopiera jedlo, a tak takmer každý deň poctivo pracuje na svojich dokonalých ženských krivkách.

Ak aj vy túžite po maximálne ženských tvaroch, bokoch priťahujúcich každý mužský pohľad, nádherných štíhlych nohách a plnom dekolte, vieme, ako to dosiahnuť. Prinášame vám podrobný diétny a cvičebný plán Sofie Vergara!

Cvičebný plán

Kardio cvičenie - Keďže Sofia miluje sladké, vie, že jej najviac ohrozenou oblasťou je práve bruško. Aby sa predišla neželaným faldíkom, venuje sa trikrát do týždňa kardio cvičeniu. Najradšej skáče cez švihadlo alebo bicykluje.

Drepy naširoko so závažím - Sofia má ako pravá Kolumbijčanka sklony k silnejším stehnám. Aby sa im vyhla, pravidelne robí drepy naširoko so závažím. Vďaka tomuto cviku si udržiava krásne štíhle nohy a vnútorné stehná.

Činky - Sofia sa často objavuje na prestížnych podujatiach oblečená v nádherných róbach, ktoré často odhaľujú jej ramená. Práve preto pravidelne dvíha činky a posilňuje svoje bicepsy.

Sed-ľah na pekné bruško - Aby mohla pózovať v spodnej bielizni či plavkách, musí mať Sofia ploché a pevné bruško. Skákanie na švihadle rozhodne nestačí, a tak robí herečka pravidelne „brušáky“ a to tak, že pokrčí kolená, chodidlá dvihne do vzduchu a priťahuje k sebe lakte ak kolená zároveň. Tento cvik jej nádherne vypracuje spodnú casť bruška.


Mohlo by vás zaujímať:

Činkami k zvodným ženským krivkám

Chutné alebo bizardné recepty Karolíny Kurkovej

Pikantné tajomstvo krásneho tela Dary Rolins


Diétny plán

Sofia si dopraje zdravé a chutné jedlo päťkrát denne. Jej strava je vyvážená a obsahuje správny pomer sacharidov, bielkovín, tukov a vlákniny. Síce sa vzdala nezdravých a mastných jedál, no zmrzlinu, koláčiky či pečivo si dopraje aj naďalej.

Raňajky - čerstvé ovocie alebo zeleninu zapíja čerstvou šťavou z ovocia. Z raňajok absolútne vylúčila tuky.

Desiata - je jej najobľúbenejšia. Práve počas nej si občas dopraje niečo menšie sladké alebo mliečne. Napríklad zmrzlinu.

Obed – na obed si dopraje často cestoviny, no vyhýba sa tukom. Malá porcia cestovinového šalátu je pre ňu to pravé.

Olovrant – opäť ovocie, prípadne ovsené vločky s pohárom ovocnej šťavy. Sofia dbá na dostatočný príjem tekutín.

Večera – do hlavného jedla dňa Sofia zaraďuje výlučne potraviny s nízkym obsahom sacharidov. Ryba so šalátom je ideálna voľba, ako zdravo zakončiť deň.

Ak chcete mať oblé krivky a vnadé telo, skúste to ako Sofia Vergara. Nezdáva sa jedla, zato pravidelne cvičí. Jej krédo hovorí za všetko: „Jedlo je moje hobby.“

Ďalšie novinky a zaujímavosti v oblasti zdravia, krásy a životného štýlu nájdete TU. Čítajte a buďte informovaní o všetkom čo Vás zaujíma.