Klik- klinik pomáha: Potrebovala som len upokojiť

Potrebujete sa poradiť o svojom zdravotnom probléme a váš lekár je na dovolenke? Nebojte sa, nie ste v tom sami. Veľa ľudí má podobný problém. Napríklad príbeh Marianny a jej problém s krvným tlakom vás presvedčí.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Už niekoľko mesiacov mám problémy s krvným tlakom. Vyšetrenia u lekára mi neodhalili žiadnu príčinu. Niekedy mám tlak dobrý, inokedy vysoký. Mala som aj 24 hodinový tlakový holter. Niektoré merania boli v norme, iné nie. Môj lekár mi tvrdil, že to mám zo stresu. Je pravda, že keď mám vysoký tlak, som ešte viac v strese, čo asi nie je najvhodnejšie. Naposledy, keď sa mi to stalo, písala som vašej kardiologičke na 1. internetovú kliniku. Predsa len človek si potrebuje overiť diagnózu aj iného lekára. Poslala som jej informáciu, ktoré vyšetrenia mi robili, čo mi vyšlo a aj ona vyslovila podozrenie, že by mohlo ísť o stresovú reakciu. Potrebovala som sa len upokojiť a presne to som na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk)** našla. Ďakujem._

Marianna

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.