Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tajné triky na krásu od svetových celebrít

Všetky ženy túžia byť krásne, pútajúce pozornosť mužov a žien. Inšpiráciu často hľadajú práve u slávnych žien. Herečky, speváčky či modelky majú totiž tie najlepšie triky na krásu. Zopár z nich sme odhalili aj pre vás.

Všetky ženy túžia byť krásne. Aj ony chcú byť vždy dokonale upravené, absolútne bezchybné, pútajúce pozornosť mužov a žien. Inšpiráciu často hľadajú práve u slávnych žien. Herečky, speváčky či modelky majú totiž tie najlepšie triky na krásu. Zopár z nich sme odhalili aj pre vás.

Jessica Biel

Manželka Justina Timberlakea je ozdobou všade tam, kde sa objaví. Z oficiálnych podujatí je však aj ona sama často nervózna. Aby jej nervozitu neprezradili nepekné mokré škvrny v podpazuší, pomáha si obyčajnými papierovými vreckovkami. Tie si vsunie pod šaty do podpazušia a vyberie tesne pred tým, ako sa otvoria dvere jej limuzíny. Takto sa vyhne mokrým fľakom a na červenom koberci je absolútne bezchybná.

Hilary Duff

Má krásnu pleť na tvári a prezradila, čomu za ňu vďačí. Hilary je totiž závislá od osviežujúcich pleťových sprejov, ktorými si pleť hydratuje po celý deň. Dáva si ju ako základ pod mejkap, no a potom hocikedy počas dňa aj na nalíčenú tvár. Vďaka tomu jej pleť doslova žiari.

Halle Berry

Nie je najmladšia, no má telo tínedžerky. Zrejme aj vďaka tajnému triku, ktorým už roky úspešne bojuje proti celulitíde. Nie je to nič iné, ako obyčajné pomletá zrnková káva, ktorou si pravidelne umýva telo. Kofeín v kombinácii s exfoliačnými účinkami kávy prispieva k prekrveniu a vyhladeniu pokožky.

Kate Middleton

Manželka princa Williama má tiež jedno tajomstvo. Tesne pred svadbou si nechala aplikovať do tváre včelí jed, aby vyzerala mladšie. Prezradila to jej kozmetička, ktorá tvrdí, že nie vždy možno zachovať mladosť bez použitia ihly.

Lady Gaga

Nepatrí síce k najväčším kráskam, no často nielen pri svojich vystúpeniach používa silné líčenie. Po tom, čo ju maskérka nalíči, popadané zvyšky líčidiel a trblietok z pleti na tvári speváčka jednoducho odstráni obyčajnou lepiacou páskou. Mejkap zostane bezchybný a trblietky iba tam, kde majú byť.

Jessica Alba

Vždy očarí zvodným pohľadom a krásnymi mihalnicami. Ako sama prezradila, často používa kliešte, vďaka ktorým jej mihalnice pôsobia dlhšie a zvodne natočené. Čiernu maskaru nikdy nenanáša po celej dĺžke rias, ale len na ich končeky. Takto jej oči vyzerajú zvodne, no rozhodne nie unavene.

Rachel Bilson

Americká herečka si nikdy neľahne do postele neodlíčená. Tomuto rituálu sa venuje s dostatočnou vážnosťou, lebo vie, že pre zdravú pleť je každodenné odlíčenie veľmi dôležité. Nepoužíva žiadne vody ani odličovače, ale obyčajnú vazelínu. „Skvele odlíči aj oči a je veľmi šetrná,“ prezradila pred časom pre Cosmopolitan.

Emma Stone

Hviezda snímky Spiderman má veľmi citlivú pleť a mnoho kozmetických výrobkov jej spôsobuje alergickú reakciu. Aby sa jej vyhla, miesto krémov a telových mliek používa bežne v potravinách dostupný olej z hroznových semienok, ktorým si natiera tvár a telo po sprche, ale aj počas dňa.

Kim Kardashian

Reality hviezdička vie, ako si zachovať krásnu pokožku na tele. Do sprchového gélu pridá jednu lyžičku cukru.Takto upraveným gélom dopraje svojmu telu zdravý píling a jej pleť potom krásne žiari.

Mariah Carey

Má skvelý trik na plné a zvodné pery. Do svojho lesku na pery primieša extrakt z mäty.Ten pery prekrví, vďaka čomu vyzerajú plnšie.

_vľavo Kim Kardashian, vpravo Mariah Carey_
Sienna Miller

Aj herečky vedia, aké to je, keď im kaderník skazí farbu. Po tom, čo jej blond hriva dostala po návšteve salónu krásy jemne zelený nádych, zúfalá herečka hľadala osvedčený, ale hlavne šetrný spôsob, ako sa ho zbaviť. Neuveríte, no pomohol jej obyčajný paradajkový pretlak.

Jennifer Aniston

Ona hádam ani nestarne! Má dávno po štyridsiatke, no telo a tvár ako dievčatko. V jej prípade o botoxe nemôže byť ani reč. Ako komediálna herečka by totiž bez použitia mimických svalov mohla svoju kariéru zavesiť rovno na klinec. Jej recept na krásne oči bez vrások teda znie celkom jednoducho: vazelína. Každú noc pred spaním nanesie zhruba stvrť čajovej lyžičky pod každé oko.


Tip na ďalší článok:

Tajomstvo krásneho tela Dary Rolins