Klik- klinik pomáha

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_Mával som zvláštne bolesti hlavy, ktoré sa objavili, potom stratili a nenašiel som žiadnu súvislosť. S ničím. Zapisoval som si, čo som jedol, čo som robil a bez výsledku. Najskôr som si myslel, že mám zápal trojklanného nervu. Vypínal som všade klimatizáciu, chodil v čiapke, ale bolesť neprestávala... Zaberali mi len silné lieky, ktoré mi predpísal môj neurológ a tie som (priznávam) nechcel brať pravidelne, aby som si nezničil pečeň. Behal som po doktoroch, pretože bolesti sa objavovali bez varovania už pravidelne. Keby som bol žena, tak rozumiem tomu, prečo mám migrénu, ale ja som chlap v najlepšom veku! Tak som to nevzdal a navštívil som zubára, neurológa, ortopéda, bol som na preventívnej prehliadke u mojej obvodnej lekárky. Výsledok všade rovnaký – som zdravý mladý chlap a dôvod bolestí hlavy mi nezistili. Večer, keď som sedel po práci na nete, objavila sa mi reklama na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/). Len tak zo zvedavosti som si našiel neurológa, popísal mu svoj problém a zaslal výsledky všetkých vyšetrení. Záver ma prekvapil. Cluster headache. V živote som o tom nepočul, ale hlava ma už nebolí. Doktor z [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) mi odporučil vyhýbať sa potravinám ako červené víno a iný alkohol, nejem čokoládu a už ani plesňové syry. Idem ešte na kontrolu k alergologičke, aby sme vylúčili histamínovú intoleranciu, ale migrénu som nemal už dva mesiace._

Emil K.

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.