Klik-klinik pomáha

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_„Už niekoľko rokov sa liečim u svojho gynekológa s pretrvávajúcimi problémami. Nález: masívne streptoccoccus agalactiae, stredne masívne escherichia coli. Môj lekár mi stále predpisoval antibiotiká, nikdy mi nespravil kontrolný výter a aj keď mi bolo chvíľu lepšie, po čase som znova začala mať bolesti na pravej strane podbruška. Bola som na urológii, kde mi preliečili zápal močového mechúra, na chirurgii, kde bolo tiež všetko v poriadku. Potrebovala som sa poradiť s iným gynekológom a dostať sa zo začarovaného kruhu, ale nechcela som o svojich problémoch vypisovať na verejných internetových fórach. Gynekológ na_ [_www.klik-klinik.sk_](http://www.klik-klinik.sk/) _mi podľa zaslanej kompletnej dokumentácie poradil, aby som si nechala opätovne vyšetriť kultiváciu. Dozvedela som sa, že pokiaľ je prítomný aj laktobacillus produkujúci peroxid vodíka, nie je potrebné to liečiť. Podľa lekára bolesti v podbrušku nemajú žiaden súvis s nálezom týchto baktérií v pošve a odporučil mi absolvovať diagnostickú laparoskopiu, pri ktorej mi odhalili príčinu mojich ťažkostí, ktoré som začala cielene a efektívne liečiť. Ďakujem.“_

Petra H.

Ak hľadáte odborné **zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému**, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.