Téma týždňa: Pohyb

Pohybom ku zdraviu! Aj to by mohlo byť motto týždňa ktorý vám prinášame. Bude plný cvičenia, naťahovania a rád o tom, ako športovať a neublížiť si.

Pohyb je zdravý. Musí sa však vykonávať správne a pravidelne. Jar je ideálnym obdobím na to, aby sme sa rozhýbali a začali byť aktívnejšími. Veľa z nás má za sebou prvý beh, cvičenie vo fitness centre či prvú svalovicu. Častokrát sa však stane, že nesprávne prevedenie cvikov, pichanie v boku a iné nepríjemnosti nás odradia od pokračovania v aktívnom životnom štýle. Tento rok to bude vďaka inak!

Redakcia ZDRAVIE.sk si pre vás pripravila týždeň, venovaný práve pohybu. Povieme vám niečo o tom, ako začať, ako pokračovať a ako nepoľavovať. Tiež vám prinesieme aktuálne a zaujímavé témy, zamerané na kardio cvičenie a posilňovanie. Zistíme, ako postupovať, keď pohyb bolí a nevyhnú sa nám ani poranenia a bolesti, ktoré najčastejšie sprevádzajú fyzicky aktívnych ľudí.

Pohnite sa s nami vpred a spravte niečo pre seba a svoje telo. Aktivívny životný štýl ide ruka v ruke nie len s peknou postavou, ale hlavne so psychickou pohodou. "Kto chce pohnúť svetom, musí pohnúť najprv sám sebou!"

Jk7991

Pohyb milujem a ako nahle sa zacnete hybat zacnete menit aj stravu viac sa starat o to co jete. U mna to tacala s optifibre vlakninou ako pomockou k lepsiemu trvaneiu potom mam viac energie na pohyb.

Pivonka37

Pre niekoho je to možno len fráza, ale pohyb skutočne dokáže divy. 45 rokov som neviedla pohybovo aktívny život až zdravotné problémy ma k nemu priviedli a odvtedy sa môj život od základu zmenil a to v dobrom slova zmysle. Kúpila som si tento úžasný bicykel:www.cyklospeciality.sk ...a bicyklovanie sa stalo mojou obrovskou záľubou a zároveň životabudičom.