Recenzia Rexona Maximum Protection

Recenzia
Nadmerné potenie trápi viac ľudí ako by ste si mysleli. Dôvody vzniku „máp“ pod pazuchami sú rôzne. Fyzická záťaž, nadváha, teplotné výkyvy v prostredí, strach, nervozita, úzkosť, tréma.

Nadmerné potenie trápi viac ľudí ako by ste si mysleli. Dôvody vzniku „máp“ pod pazuchami sú rôzne. Fyzická záťaž, nadváha, teplotné výkyvy v prostredí, strach, nervozita, úzkosť, tréma. Na trhu nájdete množstvo produktov, ktoré sa venujú tejto problematike, no vybrať si ten správny môže byť niekedy problém. Značka Rexona prišla so 48- hodinovým antiperspiračným krémom, ktorý v sebe skĺbil všetky benefity, ktoré od prípravku proti poteniu očakávate.

O produkte

Rexona Maximum Protection je 2x účinnejšia ako najpredávanejší antiperspirant v spreji Dove Original. Obsahuje TRIsolidTM , jedinečnú technológiu, ktorá kombinuje:

  • Aktívnu antiperspiračnú zložku: reaguje s potom a vytvára v podpazuší ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje poteniu
  • Mikrokapsule: uvoľňujú počas celého dňa príjemnú vôňu, ktorá udržiava pocit čistoty a sviežosti aj pri strese, či inom emocionálnom vypätí.
  • Hydratačnú zložku: zabezpečuje starostlivosť o pokožku

Navyše výrobky radu Rexona Maximum Protection neobsahujú alkohol a sú účinné až 48 hodín.

Na trhu sú umiestnené nasledovné antiperspiranty Rexona Maximum Protection pre ženy: Everyday fresh (zelený dizajn),Clean scent (modrý dizajn) a Sensitive dry (fialový dizajn). Muži si môžu vybrať z dvoch vôni Extreme fresh (zelený dizajn) a Clean scent (modrý dizajn). Vôňu antiperspirantov cítiť aj cez zatvorený vrchnák, takže vybrať si tú správnu nie je problém.

Odporúčaná maloobchodná cena Rexony Maximum Protection je 5,65 €.

Aplikácia

Maximálny účinok antiperspirantu Rexona Maximum Protection dosiahnete, ak ho aplikuje večer po osprchovaní. Vtedy sú totiž potné žľazy najmenej aktívne a zložka TRIsolidTM tak môže lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť tak silnú ochranu proti poteniu počas nasledujúceho dňa. Takto chránení vydržíte celý nasledujúci deň aj po rannej sprche.

Naša skúsenosť

Na odskúšanie Rexony Maximum Protection som mala 6 týždňov. V prvom momente ma upútal obal. Je biely a väčší ako iné antiperspiranty. Predpokladám, že výrobca si mohol dovoliť takúto veľkosť najmä preto, že vďaka účinnosti Rexony Maximum Protection ju už nebudete musieť „pre istotu“ nosiť so sebou. Antiperspirant je krémovej konzistencie a aplikuje sa otočením kolieska na spodnej strane obalu. Na jednu aplikáciu stačí jedno pootočenie (budete počuť kliknutie). Prekvapila ma vôňa, ktorá bola príjemná, svieža, akoby púdrová. Ja som mala konkrétne Everyday fresh (zelený dizajn).

Čo sa týka večernej aplikácie, vyskúšala som ju a skutočne som bola celý nasledujúci deň chránená. Napriek tomu som dala prednosť rannej aplikácii, na ktorú som už zvyknutá. A výsledok bol perfektný. Celý deň som sa absolútne nepotila a prípravok som nemusela použiť viackrát za deň. Dokonca aj pri cvičení alebo stresových situáciách bol rozdiel oproti iným výrobkom markantný. Páčilo sa mi, že antiperspirant neobsahuje alkohol a môže sa aplikovať hneď po holení. Pokožku nedráždi, neštípe, nevysušuje a netvorí pod pazuchami žmolky. Prípravok nezanecháva na oblečení žiadne stopy. Pri večernej aplikácií biele stopy nehrozia a pri rannej aplikácií sa vždy uistite, že ste antiperspirant dobre rozotreli a počkajte chvíľu kým sa vstrebe do pokožky. Výdrž jedného balenia záleží od toho, aké množstvo budete denne aplikovať. Jeho objem je 45 ml a ja ho mám viac ako 6 týždňov, pričom ho používam každý deň. Cena výrobku je vzhľadom na jeho účinnosť prijateľná. Čo sa týka mňa, je to momentálne najlepší antiperspirant, ktorý som doposiaľ vyskúšala. Skutočne funguje a som s ním maximálne spokojná. Keď ho miniem, určite si kúpim ďalšie balenie. Za mňa hovorím rozhodne áno. Rexona opäť nezradila!

Kunapes

Ahoj, iba chcem potvrdiť každé jedno slovo. Asi si ho aplikujem trošku viac, takže výdrž je asi mesiac, ale stojí to za to. Neviem, čo v tom je, ale je to jediný antiperspirant, ktorý mi naozaj fungoval. Takých tých 24 hodinová ochrana a bla bla bla som vyskúšal viacero. Skúšal som aj Rexona v spreji, ale výsledok bol vždy zlý. Nevydržalo to ani bežné fungovanie a to mám kancelársku prácu. Ale toto je bomba. Dúfam, že to o pol roka nestiahnu z trhu, lebo to bude spôsobovať slepotu alebo niečo podobné.
Za mňa naozaj 110 bodov zo 100.