10 rokov so ZDRAVIE.sk

Tlačová správa
Áno, najnavštevovanejší internetový portál s tematikou zdravie, krása a životný štýl na Slovensku, vaše ZDRAVIE.sk oslávi v tomto roku 10-te narodeniny. Bez vás, milí naši návštevníci by sa nám to nikdy nepodarilo. Ďakujeme vám za priazeň!

Čas letí neskutočne rýchlo. To je pomerne známa fráza, ktorú si ľudia zvyknú hovoriť pri rôznych príležitostiach. Napríklad aj pri narodeninách, alebo výročiach.

Formulácia, že ZDRAVIE oslavuje nejaké výročie vyznieva v pravom slova zmysle trochu humorne, ale keď to postavíme do svetla faktov, tak je tomu naozaj tak. Áno, najnavštevovanejší internetový portál s tematikou zdravie, krása a životný štýl na Slovensku, vaše ZDRAVIE.sk oslávi v tomto roku 10-te narodeniny. Za symbolický narodeninový dátum našich narodenín sme si vybrali práve „Svetový deň zdravia“, ktorý pripadá na 7. apríl 2013.

Je pre nás veľmi potešujúce, že podľa zverejnených údajov AIMmonitora si s návštevnosťou viac než 500 000 reálnych návštevníkov mesačne aj naďalej udržiavame dominanciu v segmente internetových médií s tematickým zameraním na zdravie, krásu a životný štýl. Ešte potešujúcejšie však je, že tematický portál ZDRAVIE.sk má stabilné postavenie v rebríčku TOP 20 najnavštevovanejších slovenských internetových stránok.

Ako sa však hovorí: Nechceme zaspať na vavrínoch.

Náš tím neustále pracuje na skvalitňovaní portálu v oblasti funkcionality, prehľadnosti a dizajnu. A v tejto súvislosti sme pre našich návštevníkov pripravili ďalšiu novinku. Pýtate sa akú?

Portál ZDRAVIE.sk, to je množstvo hodnotných informácií, ktoré vám môžu poradiť a pomôcť pri riešení vašich zdravotných problémov. Aby sme vám uľahčili vyhľadávanie, tak prichádzame s novou sekciou pod názvom „Tematická príloha ZDRAVIE.sk. Každý mesiac vám v nej ponúkneme výber z obsahu nášho portálu ku konkrétnej zdravotnej problematike. Po úspešnom testovaní tejto prílohy na tému srdcovo-cievne ochorenia, je to tentoraz Alergia a všetko čo s ňou súvisí.

To však nie je všetko. Našim hlavným cieľom totiž je, aby portál ZDRAVIE.sk plnil nie len informačno – poradenskú funkciu tak, ako je tomu doposiaľ, ale aby sa v blízkej budúcnosti stal pre občanov a zdravotníckych pracovníkov komplexnou platformou pre nasadzovanie moderných internetových riešení a poskytovanie rôznych elektronických služieb v zdravotníctve. Práve preto na nich veľmi intenzívne pracujeme. O čo konkrétne pôjde? Nechajte sa prekvapiť. Čoskoro vám to predstavíme!

Najčítanejšie články