Sloboda v odstraňovaní chĺpkov

BRATISLAVA 22. mája (WBN/PR) – Chĺpky na ľudskom tele sú celkom prirodzeným javom. Estetické normy dnešnej doby však uprednostňujú dokonale hladké ženské telo. Ale aj ochlpenie niektorých častí mužského tela sa dnes považuje za nevzhľadné. V pohodlí domova získať hladkú, detsky jemnú pokožku je snom každej modernej ženy a muža. Žiadne objednávky ...

BRATISLAVA 22. mája (WBN/PR) – Chĺpky na ľudskom tele sú celkom prirodzeným javom. Estetické normy dnešnej doby však uprednostňujú dokonale hladké ženské telo. Ale aj ochlpenie niektorých častí mužského tela sa dnes považuje za nevzhľadné. V pohodlí domova získať hladkú, detsky jemnú pokožku je snom každej modernej ženy a muža. Žiadne objednávky v salóne, jemná pokožka čo najdlhšie a hlavne nech je to bezbolestné. Najpohodlnejšou, najistejšou a najúčinnejšou depilačnou metódou sa stala IPL technológia – bezbolestná technológia rýchleho svetelného záblesku.

A presne taký je nový i-Light Pro od Remingtonu, ktorý predstavuje inteligentný Multi-Flash mód pre plynulý pohyb, ktorý v kombinácii s rýchlejšou frekvenciou zábleskov každé 2 sekundy a faktom, že i-Light Pro ošetrí naraz väčšie oblasti zabezpečí, že je najrýchlejším dostupným IPL systémom. Dokonca je UNISEX, takže si chĺpky môžete odstraňovať navzájom so svojou drahou polovičkou.