Zranení po tragickej nehode v Hriňovej potrebujú krv

BRATISLAVA 3. septembra (WEBNOVINY) - V Hriňovej po nedeľňajšej tragickej havárii autobusu, ktorá si vyžiadala štyri obete a 12 ťažko zranených, organizujú odvoz darcov krvi. Spred budovy Mestského úradu v Hriňovej pôjde v utorok o 7:00 autobus s dobrovoľnými darcami, uvádza sa na internetovej stránke mesta. Záchranná služba zároveň prosí prostredníctvom ...

**BRATISLAVA 3. septembra (WEBNOVINY) - V Hriňovej po nedeľňajšej tragickej havárii autobusu, ktorá si vyžiadala štyri obete a 12 ťažko zranených, organizujú odvoz darcov krvi. Spred budovy Mestského úradu v Hriňovej pôjde v utorok o 7:00 autobus s dobrovoľnými darcami, uvádza sa na internetovej stránke mesta. Záchranná služba zároveň prosí prostredníctvom internetovej stránky mesta všetkých, ktorí sa viezli havarovaným vozidlom a neboli ošetrení zdravotnou službou, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 045/54 55 555 alebo na linke 155.

Na telefónne čísla 045/5316307 a 045/5316311 sa môžu obrátiť všetci, ktorí majú medzi obeťami a zranenými svojich blízkych a potrebujú odbornú psychologickú pomoc.

SITA**