Exkluzívna pleťová kozmetika od Amway Slovensko, s.r.o.

BRATISLAVA 20. júna (WN/PR) - Čas je neľútostný nepriateľ a boj s ním predstavuje beh na dlhé trate. Teraz sa proti času môžete vyzbrojiť patentovaným zložením Derma Cell Exchange – jedinečnej medzibunkovej komunikácie v nových výrobkoch radu ARTISTRY(TM) TIME DEFIANCE(TM) spoločnosti Amway. Táto inovovaná kolekcia zabezpečuje ženám účinnú zbraň proti ...

BRATISLAVA 20. júna (WN/PR) - Čas je neľútostný nepriateľ a boj s ním predstavuje beh na dlhé trate. Teraz sa proti času môžete vyzbrojiť patentovaným zložením Derma Cell Exchange – jedinečnej medzibunkovej komunikácie v nových výrobkoch radu ARTISTRY(TM) TIME DEFIANCE(TM) spoločnosti Amway. Táto inovovaná kolekcia zabezpečuje ženám účinnú zbraň proti starnutiu pleti a ochraňuje pred negatívnym vplyvom prostredia, ktorým je naša pleť každodenne vystavená.

Starnutie pleti je prirodzený proces spôsobený znižujúcou sa schopnosťou tvorby kolagénu a elastínu, proteínov nachádzajúcich sa v strednej vrstve pokožky, vďaka ktorým je pokožka pevná, pružná a dostatočne hydratovaná. Kolagén je taktiež nenahraditeľný pri hojení poranenej a poškodenej pokožky.

Nový rad ARTISTRY(TM) TIME DEFIANCE(TM) bol vyvinutý na základe dlhodobého výskumu fungovania pokožky a medzibunkovej komunikácie. Vedeckým pracovníkom spoločnosti Amway sa podarilo vyvinúť jedinečnú receptúru s názvom Derma Cell Exchange. Tá pomáha obnovovať vitalitu systému komunikácie buniek a poskytuje vynikajúcu ochranu pred viditeľnými príznakmi starnutia.

Výrobky radu ARTISTRY(TM) TIME DEFIANCE(TM) poskytujú nielen účinnú ochranu proti starnutiu, ale zároveň zabraňujú a predchádzajú poškodeniu pokožky, čo je problémom mnohých žien. Pravidelným používaním výrobkov tohto radu dochádza k ochrane kolagénu a elastínu a okamžitému zvýšeniu hydratácie pokožky.

Hosťom tohto podujatia bola aj pani Alena Heribanová, ktorá ako nezávislá osobnosť niekoľko týždňov testovala tieto exkluzívne výrobky vo svojom súkromnom živote. Krátkym vstupom informovala o svojich skúsenostiach a postrehoch spojených s užívaním tejto kozmetickej rady.
Výrobky kozmetického radu ARTISTRY(TM) TIME DEFIANCE(TM) predáva firma Amway Slovensko, s.r.o. výhradne prostredníctvom siete svojich Nezávislých vlastníkov podnikania.

Amway Slovensko, s.r.o. – jedna z vedúcich spoločností priameho predaja na Slovensku, dosiahla v roku 2006 celkový obrat 123,8 mil. Sk, čo je o 8,2% viac ako v roku 2005. Amway Slovensko, s.r.o. patrí do holdingu Alticor so sídlom v Michigane v USA, ktorý združuje firmy Amway, Quixtar a Access BG. Alticor dosiahol v tom istom roku celkový obrat 6,3 miliardy USD a patrí k najväčším spoločnostiam v oblasti priameho predaja na svete. Amway Slovensko, s.r.o. zahájila svoju činnosť v novembri roku 1994. V súčasnosti predáva viac než 450 položiek, ktoré zahŕňajú výrobky starostlivosti o domácnosť, o telo, kozmetiku, výživové doplnky, kuchynský riad a ďalší doplnkový sortiment. V Slovenskej republike spolupracuje so spoločnosťou Amway okolo 6 500 nezávislých predajcov (Nezávislých vlastníkov podnikania) a Privilegovaných zákazníkov.
Amway Slovensko, s.r.o. je od roku 1995 aktívnym členom Zväzu priameho predaja na Slovensku. Jan Stránský, manažér pre vonkajšie vzťahy Amway ČR a SK, je členom výkonného výboru Európskej federácie priameho predaja (FEDSA). Amway Slovensko, s.r.o. je v rámci členstva v ZPP tiež členom Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR so sídlom v Bratislave. Angažuje sa i v sociálnej oblasti, kde napr. úzko spolupracuje so spoločnosťou UNICEF Slovensko.

Viac informácií nájdete na www.amway.sk

V prípade záujmu o ďalšie informácie, prosím, kontaktujte:

Jan Stránský
Manažér pre vonkajšie vzťahy
e-mail: jan_stransky@amway.com
tel. +420 2 83 017 001

Erika Pšenková
Riaditeľka pobočky AMWAY na Slovensku
e-mail :Erika_Psenkova@Amway.com
tel.: +421 2 4920 4430

MUDr. Renáta Kurišová
Dermatovenerológ
tel. +421 903 352 430

Ivan Kotúček
Výkonný riaditeľ ACRC
e-mail: ivan.kotucek@acrc.sk
tel. +421 902 901 180

ACRS, Amway