Stretla som rozumného, mladého, vzdelaného, krásneho muža. Samozrejme som sa zaľúbila. Venovala som mu dosť času dlho sme sa spoznávali, až po roku a pol prišlo aj k intímnym veciam. Všetko bolo dobré( pre mňa krásne) až kým som od toho nezačala očakávať niečo viac, lebo som sa samozrejme trápila. Stratila som všetko svoju hrdosť... Potrebujem ho ako soľ. Spoloční známi, všetko naokolo je ťažké ho prestať stretávať a ignorovať a aj tak to nevydržím.On však mňa dokáže. Na jednej strane viem, že sa trápim a som už aj dosť vyčerpaná, no na druhej strane som štipku šťastná, že som spoznala niekoho kto ma priťahuje stále a nepretržite. Ak máte podobnú skúsenosť poradte mi prosím, aj keď zvyknem riešiť veci podľa seba aspoň si to prečítam. Ďakujem krásne
Cenná rada
Bože baby, prečo nepoužívate mozog? Pre neho si len epizódka, ďalšia čo na ňom visí a dala mu bez námahy. On sa s tebou len priatelí, prípadne hrá a naťahuje, nič viac. Nezaujímaš ho ako žena, ako rovnocenná partnerka. Si príliš mäkká, nezaujímavá, šedá ako davy báb pred tebou. Jedna z mnohých. Zabudni na neho a pouč sa. Ak sa chlap s tebou vyspí, to neznamená, že ste vo vzťahu. A keď s tebou nechce vzťah, vyspať sa s ním ti nepomôže.
V prvom rade si zachovaj svoju hrdosť, a v druhom rade rob všetko preto, aby si ťa všimol.